RTK-Palvelu Oy

Palveluohjaaja hotelliin, pääkaupunkiseutu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 13.10.2022, 13:00
  • Suljettu 04.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluohjaaja hotelliin, pääkaupunkiseutu

Oletko hotellisiivouksesta kokemusta kerryttänyt tekijä valmiina ottamaan seuraavan ura-askeleesi?

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin uusiin hotellisiivouskohteisiimme PALVELUOHJAAJIA.

 Tehtävänkuva ja odotukset

Päivittäisessä työssäsi tulet vastaamaan hotellikohteesi esimiehen oikeana kätenä päivittäisen operatiivisen toiminnan sujuvuudesta. Tehtävissä varmistat siivoustyön laadun osallistuen itse siivoustyön lisäksi mm. työntekijöiden perehdytykseen, vuorosuunnitteluun ja tarviketilauksiin. Tehtävissä olennaisessa roolissa on asiakasrajapinnassa työskentely. Kohteet sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa.

Hakijoilta edellytetään aiempaa kokemusta hotellisiivouksen parissa työskentelystä. Työympäristössä ja tehtävissä menestyäksesi sinulta tulee löytyä itseohjautuvuutta, paineensietokykyä ja asiakaspalvelutaitoja. Vuorot kohteessa suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan, joten joustavuus ja vuorotyö- sekä viikonlopputyövalmius kuuluvat olennaisesti rooliin. Työtä tehdään pääasiallisesti kahdessa vuorossa.

 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan kokoaikaisena ja toistaiseksi voimassa olevana. Palkkaus tehtävissä on sinulle osoitetun kohteen ja työnvaatimustason mukaisesti. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan hakijan löytyessä mahdollisimman nopealla aikataululla.

 

Mitä tarjoamme?

Hotellikohteen palveluohjaajana pääset työskentelemään itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa uudessa kohteessa, jossa puitteet ovat kohdillaan. Pääset osallistumaan kohteen toiminnan ja palveluiden kehittämiseen.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Lue lisää meillä työskentelystä työntekijöidemme kertomana: www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa verkkosivuillamme jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme! Emme käsittele sähköpostitse saapuvia hakemuksia. 

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Emma Janhonen (emma.janhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi)

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.