Svenska handelshögskolan söker en DIREKTÖR FÖR HANKEN BUSINESS LAB VASA för tiden 1.10.2019-30.9.2022. Arbetet utförs på deltid, i snitt 25 timmar per vecka.

Hanken Business Lab är en inkubator som hjälper start-ups, tillväxtbolag, föreningar och individer att uppnå betydande tillväxt på Hankens enheter i Helsingfors och Vasa. Den nu utannonserade befattningen är stationerad i Vasa.

Direktörens uppgift är att driva och utveckla inkubatorverksamheten i Vasa. 

Vi förutsätter att direktören har doktorsexamen samt kunskap om och erfarenhet av företagande. Vi värdesätter erfarenhet av att utföra projektartade uppgifter samt en motiverande, tydlig och resultatorienterad samarbets- och ledarstil. Arbetsspråken är huvudsakligen svenska och engelska samt i viss mån finska. Därför förutsätter vi mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en förmåga att förstå finska och färdigheter i att kommunicera muntligt. 

Befattningen är placerad i kravnivå 12 enligt universitetens lönesystem. Därtill betalas en prestationsbaserad del som grundar sig på utbildning och erfarenhet. Ingångslönen är ca 3 450 € / mån för deltid 25 h per vecka. Prövotiden är fyra månader. 

Ansökningar med tillhörande meritförteckning och övrig relevant dokumentation riktas till Hankens rektor och inlämnas i Hankens ansökningsdatabas LAURA senast torsdag 5.9.2019. 

Närmare upplysningar ger direktör Maj-Britt Hedvall per e-post maj-britt.hedvall(at)hanken.fi och per telefon 050-5643776 måndag 26.8 kl. 10-12 och fredag 30.8 kl. 12.30-14.

Osaamisalue: ,

Hanken Svenska handelshögskolan

Om du är intresserad av ekonomi och samhälle erbjuder Hanken dig en internationellt välkänd och uppskattad utbildning av högsta kvalitet. Hos oss skapar du dig nätverk för livet, får personlig handledning och möjlighet att ta framgångsrika steg i karriären.