Ikifit Oy

Lähihoitaja, Hyvinvointikoti Villa Sten Kangasala, Ikifit Oy

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 27.04.2023, 10:00
  • Suljettu 29.05.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Hyvinvointikoti Villa Sten Kangasala, Ikifit Oy

LÄHIHOITAJA, tule osaksi Villa Stenin mukavaa tiimiä!

Tehtäväsi on asukkaiden hyvän hoidon ja hyvinvoinnin edistäminen ja ylläpitäminen. Jos olet musikaalinen, liikunnallinen tai omaat käden taitoja, niin pääset hyödyntämään osaamistasi viriketoiminnassamme.

Haluat työskennellä asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja hyvä  suomen kielen taito. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Valmiiksi suoritetut hygieniapassi, ensiapukoulutus ja lääkeluvat ovat eduksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja meillä toimii autonominen työvuorosuunnittelu. Voit tehdä työtä osa- tai kokoaikaisesti, kerro mikä sinulle sopii parhaiten.

Tarjoamme avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, idyllisen työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja haku päättyy sopivan henkilön palkattuamme.

Hyvinvointikoti Villa Sten sijaitsee Kangasalla, kauniin luonnon läheisyydessä. Villa Sten tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa yhteisöllisessä pienkotiympäristössä. 

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.

Osaamisalue: