Hanken Svenska handelshögskolan

Fundraising- och näringslivskoordinator (vikarie)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 17.05.2023, 12:00
  • Suljettu 05.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Fundraising- och näringslivskoordinator (vikarie)

Fundraising- och näringslivskoordinator (vikarie) till Enheten för forskning, internationella ärenden och näringslivsrelationer 

Som koordinator för fundraising och näringslivsrelationer arbetar du med att koordinera Hankens relationer med donatorer, företag och andra aktörer i samhället. Du kommer att arbeta inom teamet för näringslivsrelationer och samverkan.

Vi söker dig som har en god förmåga att bygga nätverk och relationer. Du trivs med att driva parallella projekt med många personer involverade. Arbetet innefattar bland annat att undersöka potentiella finansieringsmöjligheter inom fundraising och sponsorering, samt att sammanställa rapporter baserat på kontinuerlig kartläggning av Hankens samarbeten och kontakter med donatorer och näringslivet. Arbetsuppgifterna inkluderar även att arrangera och koordinera evenemang och aktiviteter med koppling till fundraising och näringslivet samt att utforma annonsmaterial och innehåll till webb och sociala medier. Utgående från din erfarenhet och bakgrund kan även andra uppgifter tillkomma.

Du är kvalitetsmedveten och strukturerad och kan självständigt driva projekt och processer. Du har ett serviceinriktat grepp och en positiv inställning till det du jobbar med. Tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundansvar ser vi som en merit. Vi värdesätter initiativförmåga och en lösningsorienterad inställning till ditt arbete samt goda it-färdigheter. Vi förutsätter att du har en högskoleexamen och kommunicerar ledigt på svenska, finska och engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett socialt arbete i en dynamisk och informell arbetsmiljö med engagerande och stöttande kollegor med ett gemensamt fokus. Din arbetsplats är Helsingfors, men vi förutsätter beredskap att resa. Arbetsförhållandet börjar 15 augusti 2023, eller enligt överenskommelse. 

Befattningen är ett moderskapsvikariat på 1 år. Prövotiden är 4 månader. Lönen bestäms utgående från universitetens lönesystem och är placerad på kravnivå 8 för övrig personal. Totallönen kommer att vara 3000–3400 euro / månad beroende på dina meriter och arbetserfarenhet.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Camilla Wardi, Chef för näringslivsrelationer och samverkan, per epost camilla.wardi@hanken.fi eller per telefon 040 560 59 64 (mellan kl. 10-15).

Ansökningar med tillhörande CV riktas till Hankens rektor och inlämnas i Hankens ansökningsdatabas LAURA, senast söndagen 4.6.2023.

Osaamisalue: ,

Hanken Svenska handelshögskolan

Om du är intresserad av ekonomi och samhälle erbjuder Hanken dig en internationellt välkänd och uppskattad utbildning av högsta kvalitet. Hos oss skapar du dig nätverk för livet, får personlig handledning och möjlighet att ta framgångsrika steg i karriären.