JIK ky

Sairaanhoitajan toimi, Kurikan akuuttiyksikkö, JIK ky

  • Sijainti Kurikka
  • Julkaistu 15.11.2022, 7:00
  • Suljettu 11.12.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitajan toimi, Kurikan akuuttiyksikkö, JIK ky

                                                                                                       

Sairaanhoitajan vakituinen toimi, Kurikan akuuttiyksikkö, JIK ky

Alkusijoituspaikka: Kurikan akuuttiyksikkö

Kurikan akuuttiyksikkö on 27- paikkainen akuutteja potilaita hoitava yksikkö. Potilasvaihtuvuus on suuri ja hoitotyötä tehdään kahdessa moduulissa. Yksikkö on monipuolinen ja hoitojaksot ovat pääsääntöisesti lyhyitä. Potilaita tulee yksikköön lääkärin vastaanotolta, ensiavusta ja erikoissairaanhoidosta. Sairaanhoitajan työnkuva on laaja perushoidon, lääkehuollon ja vastaavan sairaanhoitajan tehtävien parissa. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä.

Kelpoisuusehdot: Sosiaali – ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi alan opistoasteen tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää organisointikykyä, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta ja kykyä sopeutua äkillisesti muuttuviin tilanteisiin. Akuuttiyksikössä on suuri potilasvaihtuvuus ja tämä edellyttää hyvää priorisointikykyä. Toivomme aikaisempaa työkokemusta akuuttihoitotyöstä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että hakija on kiinnostunut akuuttihoitotyöstä ja halukas kehittämään ammattitaitoaan. 

Työaika työsuhteen alussa on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Työ alkaa 12.12.2022, tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk. Koeajan aikana valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVe- lääkehoidon opinnot. JIK ky on savuton työpaikka. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekä väliaikaisen 48 a §:n mukaista rokotesuojaa.

Hakemukset sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa   https://www.jikky.fi/rekry    Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. 

Tiedustelut: osastonhoitaja Elina Hakamäki, puh. 050 515 1019, elina.hakamaki@jikky.fi

Hakuaika päättyy:  11.12.2022  klo 14:00 

                                                                                          

JIK ky on Ilmajoen kunnan sekä Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palveluja. Palvelemme 33 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee yli 1000 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista.

                                                                                                

Osaamisalue: