Hankkija Oy:n Konekauppa vastaa traktori-, leikkuupuimuri-, työkone- ja ympäristönhoitokonekaupasta sekä koneiden jälkimarkkinoinnista. Edustuksessamme ovat maailman huippuluokan maatalouskoneet. Konekauppa tarjoaa mielenkiintoisen ja kansainvälisen työpaikan alati kehittyvässä toimintaympäristössä.

Vahvistamme nyt Turun alueen konemyyntiä ja haemme joukkoomme 

KONEMYYJÄÄ

Vastaamaan Claasin traktoreiden ja puimureiden myynnistä ja markkinoinnista Turun seudulla. Luot aktiivisella ja suunnitelmallisella asiakkuustyöllä alueellasi kysyntää, sekä varmistat vastuutuotteidesi osalta asiakastyytyväisyyden.

Sinulta odotamme

  • Maatalousyrittäjien sekä urakoitsijoiden toiminnan tuntemusta
  • Useamman vuoden työkokemusta B2B-myyntityöstä
  • Maatalouskoneiden teknistä osaamista
  • Valmiutta tavoitteelliseen ja oma-aloitteeseen myyntityöhön
  • Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Intoa uuden oppimiseen ja halua kehittyä tehtävässä
  • Englannin kielen osaamista ja ajan tasaisia IT-taitoja

Tarjoamme innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet alan johtavan toimijan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Turun Konekeskuksessa. Lisätietoja tehtävästä antaa konemyyntipäällikkö Esa Vuorela puh. 010 76 83519  tai esa.vuorela@hankkija.fi.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi tehtävään 19.7. mennessä! 

 

Osaamisalue:

Hankkija Oy

Hankkija Oy on johtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Hankkijalla on omaa rehuteollisuutta ja siementuotantoa. Viljakauppa on keskeinen osa Hankkijan palveluita viljelijöille. Hankkija-konserniin kuuluu myös logistiikkayritys Movere Oy.

Hankkijalla työskentelee 1070 ammattilaista koko Suomen alueella. Hankkija kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 780 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä. www.hankkija.fi.