LAB-ammattikorkeakoulu

Koulutuksen vararehtori

  • Sijainti Etelä-Karjala, Päijät-Häme
  • Julkaistu 21.02.2024, 11:30
  • Suljettu 14.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulutuksen vararehtori

Haemme vararehtoria LAB-ammattikorkeakoulun tulevaisuuden tekijäksi. 

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa sekä verkossa. Meillä kokeillaan jatkuvasti uusia tekemisen tapoja yhdessä yritysten kanssa. Olemme osa LUT-korkeakouluja.

Koulutuksen vararehtorilta odotamme kokonaisvaltaista näkemystä tulevaisuuden osaajatarpeisiin vastaavasta koulutustoiminnasta. Vastaat LAB-ammattikorkeakoulun koulutustoiminnan tuloksellisuudesta ja kehittymisestä. Raportoit rehtorille. Olet LABin rehtoraatin ja johtoryhmän jäsen. 

Olet tulosorientoitunut ja sinulla on näyttöä tavoitteellisesta kokonaisuuksien johtamisesta. Verkostoituminen on sinulle luontevaa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. 

Arvostamme monipuolista kokemusta yksityisen tai julkisen sektorin tehtävistä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Myyntiosaamisesta on hyötyä monimuotoistuvassa ja kansainvälistyvässä koulutusmarkkinassa. Halu oppia uutta ja kyky tehdä yhteistyötä ovat edellytyksiä työssäsi onnistumiseen. 

Odotamme sinulta:

  • kykyä nähdä ja rakentaa tulevaisuutta
  • innostavaa johtamisasennetta
  • tavoitteellista otetta työhösi
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • taitoa viestiä selkeästi sekä suomen että englannin kielellä
  • tohtorintutkinto katsotaan tehtävässä eduksi

Yhteiskunnallisesti merkityksellisen, monipuolisen ja haastavan työn lisäksi tarjoamme sinulle henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja jaksamistasi. Sinulla on myös erinomaiset mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tukenasi on LABin rehtoraatti, johtoryhmä ja LUT-korkeakouluyhteisö.

Työpaikkasi sijaitsee toiveesi mukaan Lappeenrannan tai Lahden kampuksella. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Vakituinen työsuhde alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Turo Kilpeläinen turo.kilpelainen@lab.fi, 044 708 5085. Soittoajat torstai 29.2. klo 10-14, perjantai 1.3. klo 8-11, tiistai 12.3. klo 13-16.

Tutustu tarkemmin LAB-ammattikorkeakouluun työnantajana tästä.

Miten hakuprosessi etenee? 

  • jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköisen järjestelmämme kautta 13.3.2024 klo 23:59 mennessä
  • olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen

LAB-ammattikorkeakoulu

Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 9 800 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.

lab.fi

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi.

Osaamisalue: ,