Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6 200 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri.

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme tekemään kanssamme välttämätöntä hyvää!

 

Haemme nyt Verkon käyttö -yksikköön

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan käyttöyksikön tiedonhallintaan liittyvien periaatteiden toteutumisesta tietoturvan, tietosuojan ja tietomallin osalta. Tehtäviisi sisältyy myös yksikön liiketoimintatiedon analysoinnin ja raportoinnin kehittäminen, tietojärjestelmien kehitys ja tietojärjestelmien hankintojen koordinointi yhteistyössä yhtiön tietohallintoryhmän kanssa. Huolehdit yksikön prosessien tuottaman tiedon laadusta ja käytettävyydestä. Osallistut yksikön ohjausryhmän jäsenenä toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun. 

Kehityspäällikkö osallistuu tarvittaessa käyttökeskuksen operatiiviseen toimintaan.

Sinulla on mainiot edellytykset tähän tehtävään, jos sinulla on

  • joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä, huolellisuutta, suunnitelmallisuutta, neuvottelukykyä sekä hyvää yleiskäsitystä tietojärjestelmistä, sähköverkosta ja sen käyttötoiminnasta
  • tiimityöskentelytaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja mm. yhtiön sisäisessä vuorovaikutuksessa sekä järjestelmätoimittajien kanssa 
  • diplomi-insinöörin, insinöörin (AMK) tutkinto tai vastaavat tiedot 
  • oikea asenne: olet innostunut oppimaan uutta ja olet ratkaisukeskeinen 

Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät mukavassa ja asiantuntevassa porukassa, hyvät kehittymismahdollisuudet ja työsuhde-edut. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä Käpylässä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti to 5.9.2019 mennessä.

Mikäli haluat kuulla lisää tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä! Lisätietoa saat 

  • käyttökeskuspäällikkö Juho Kuokkaselta, p. 040 148 9797 torstaina 22.8. klo 9-13 ja tiistaina 27.8. klo 9-13 
  • käyttöjohtaja Teppo Härköseltä, p. 050 389 9676 maanantaina 26.8 klo 13-15 ja torstaina 29.8. klo 13-15.

Osaamisalue:

Helen Sähköverkko Oy

Meidän tehtävämme on siirtää sähköä helsinkiläisille, tasapuolisesti kaikkien energiayhtiöiden asiakkaille. Eikä pelkästään siirtää sitä, vaan varmistaa että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Toimitusvarmuutemme onkin huippuluokkaa, sillä peräti 96 % sähköverkosta kulkee maan alla, suojassa sään oikuilta. Keskimäärin helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon vain joka kymmenes vuosi. Mitä paremmin työmme teemme, sitä vähemmän asiakkaamme meitä näkevät. Koko kaupungin, sen ihmisten ja infrastruktuurin kannalta olemme näkymätön, mutta välttämätön hyvä.