Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6 200 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri.

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme tekemään kanssamme välttämätöntä hyvää!

 

Haemme nyt Verkon käyttö -yksikköön

KUNNOSSAPITOASIANTUNTIJAA

vastaamaan jakeluverkon kunnossapitoprosessista ja sen kehittämisestä, kunnossapitotietojen analysoinnista, kunnossapito-ohjeiden tekemisestä ja ylläpidosta sekä huolto- ja kunnossapito-ohjelman toteuttamisesta. Vastaat lisäksi verkkotietojärjestelmän mobiilityökalun käyttöönottoprojektista ja jatkokehittämisestä. Tehtäviisi sisältyy myös jakeluverkon kunnossapidon vuosibudjetin ja vuosiohjelman määrittely sekä niiden toteutumisen seuranta. Tehtävässäsi olet tiiviissä yhteistyössä palveluntuottajiin ja osallistut jakeluverkon kunnossapidon tietojärjestelmien kehittämiseen.

Sinulla on mainiot edellytykset tähän tehtävään, jos sinulla on

  • joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä, huolellisuutta, suunnitelmallisuutta, paineensietokykyä, neuvottelukykyä sekä hyvää yleiskäsitystä sähkönjakeluverkoista ja kunnossapidosta 
  • tiimityöskentelytaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja mm. yhtiön sisäisessä vuorovaikutuksessa ja palveluntuottajien kanssa 
  • diplomi-insinöörin, insinöörin (AMK) tutkinto tai vastaavat tiedot 
  • lisäksi eduksi katsotaan Trimble NIS, DMS ja UTG tietämys sekä kokemus 110 kV avojohto- ja kaapelikunnossapidosta

Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät mukavassa ja asiantuntevassa porukassa, hyvät kehittymismahdollisuudet ja työsuhde-edut. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä Käpylässä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti to 5.9.2019 mennessä.

Mikäli haluat kuulla lisää tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä! Lisätietoa saat: 

  • kunnossapitopäällikkö Tuomas Murumäki, p. 050 363 5043 tiistaina 27.8. klo 9-11 ja perjantaina 30.8. klo 12-14
  • käyttöjohtaja Teppo Härköseltä, p. 050 389 9676 maanantaina 26.8 klo 13-15 ja torstaina 29.8. klo 13-15.

Osaamisalue:

Helen Sähköverkko Oy

Meidän tehtävämme on siirtää sähköä helsinkiläisille, tasapuolisesti kaikkien energiayhtiöiden asiakkaille. Eikä pelkästään siirtää sitä, vaan varmistaa että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Toimitusvarmuutemme onkin huippuluokkaa, sillä peräti 96 % sähköverkosta kulkee maan alla, suojassa sään oikuilta. Keskimäärin helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon vain joka kymmenes vuosi. Mitä paremmin työmme teemme, sitä vähemmän asiakkaamme meitä näkevät. Koko kaupungin, sen ihmisten ja infrastruktuurin kannalta olemme näkymätön, mutta välttämätön hyvä.