Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme datan käsittelyn ammattilaista, jotka haluaa panna tuulemaan! Rakennamme yhdessä puhtaampaa, joustavampaa ja älykkäämpää energiajärjestelmää.  

Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa Data Scientistiä kehittämään edistyneen analytiikan ratkaisuita, joilla parannamme asiakasymmärrystämme, asiakaspalveluamme ja asiakaskokemustamme. 

Meillä oikeasti pääset vaikuttamaan yhteiseen tulevaisuuteen, sillä datan hyödyntämisellä on iso rooli tavoitteessamme päästä 100% hiilineutraaliksi. Yhteinen visiomme Helenissä on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiayhtiö ja tuoda uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville. Kehitämme maailman tehokkaimpana palkittua kaupunkienergiajärjestelmää jatkuvasti yhä paremmaksi ja puhtaammaksi. Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjen energiatarpeista ja toimintavarmuutemme on Euroopan paras. Meillä on myös kunnianhimoinen tavoite saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä.

Tule mukaan nostamaan kyvykkyyttämme uudelle tasolle datan, analytiikan ja tekoälyn saralla! Ota yhteyttä, jos sinulla on käytännön kokemusta Data Science-tekemisestä ja edistyneen analytiikan hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Arvostamme erityisesti kokemusta asiakasdatan parissa tehdystä työstä, esim. asiakaspoistuman ja asiakkuuden elinkaaren analytiikasta ja asiakassegmentoista. Tunnet edistyneen analytiikan työvälineet ja konseptit (mm. SQL, ennusteet, optimointi, luokittelu, koneoppiminen, ohjelmointikielet kuten Python, R tms.).

Jos maltat nostaa katseesi innostavasta, merkityksellisestä ja haastavasta työstä, näköalapaikaltasi näkyy vastapäinen Kampin keskus.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Head of Data & AI Mikko Muurinen sähköpostitse mikko.muurinen@helen.fi tai puhelimitse 0400 920 598.  

Kohtaavatko energiamme? Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään su 18.10.2020. 

Yhdistetään voimat!

Osaamisalue:

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä
Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.
Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.
Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.