TULE KEHITTYMÄÄN KANSSAMME  ENERGIATULEVAISUUDEN RATKAISUMYYJÄKSI    

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Nyt etsimme sinua   

ENERGIAMYYNNIN TRAINEE   

Energiamyynnin trainee-ohjelma on kahdeksan kuukauden pituinen väylä tulevaisuuden energiaratkaisujen myyntitiimiimme. Intensiivisessä ja monipuolisessa ohjelmassa uudet kykymme saavat huipputason myynnin valmennuksen sekä kokonaisvaltaisen tietopaketin Helenin toiminnoista ja energia-alasta.    

KENELLE?   

Haluamme nostaa potentiaalin esiin ja tarjoamme huikean oppimismahdollisuuden myyntihenkisille ja uusia haasteita etsiville tekijöille, joilla on ennen kaikkea rohkeutta kehittyä energia-alan huippumyyjiksi. Sinulla voi olla jo jonkin verran kokemusta myynnistä tai vasta vahva halu ja motivaatio kehittyä energia-alan myyjäksi – aiempi myyntikokemus ei ole siis välttämätöntä!  

ENERGIAMYYNNIN TRAINEE-OHJELMA   

Harva on huippumyyjä jo syntyessään, mutta onneksi tekemällä oppii. Trainee-ohjelmassa vahvistamme myynti-, neuvottelu- ja esiintymistaitojasi sekä kykyäsi luoda onnistuneita ja tuloksellisia asiakaskohtaamisia. Työskentelet ensisijaisesti voimakkaasti kasvavassa ratkaisumyyntitiimissämme, joka vastaa mm. aurinkosähköratkaisujen, sähköautojen latauspisteiden, energiatehokkuuspalvelujen ja uusien tulevaisuuden energiaratkaisujen myynnistä. 

Tutustu asiakkuuspäälliköiden Karin ja Petterin työhön.

TARJOAMME SINULLE:    

  • Huipputason myynnin valmennuksen ja maailmanluokan osaamista tueksesi 
  • Energia-alan koulutuksen tuotannosta asiakaskohtaamiseen
  • Kokonaisvaltaisen käsityksen Helenin toiminnoista ja yksiköistä projektien kautta
  • Mahdollisuuden työllistyä trainee-ohjelman kautta vakituiseen työsuhteeseen Helenille
  • Toimipisteen Helsingin Kampissa ja trainee-ohjelman jälkeen mahdollisuuden jatkaa työskentelyä myös muualla Suomessa   

TRAINEE-OHJELMAN KESTO JA PALKKAUS   

  • 30.9.2019–29.5.2020    
  • Kiinteä kuukausipalkka n. 2400 € 
  • Bonuspalkkio onnistumisesta myyntityössä   

HAKU ON KÄYNNISSÄ NYT!

Lisätietoa tehtävästä saat trainee-ohjelman verkkosivulta ja soittamalla Yritysmyynnin yksikön päällikkö Jyrki Eurénilta puh. 0405028544 (parhaiten tavoitettavissa: 15.8. 12-17, 22.8. 8-12, 26.8. 10-12) ja myyntipäällikkö Ritva Määttäseltä puh. 0505023915 (parhaiten tavoitettavissa: 20.8. 8-12, 21.8. 10-16, 22.8. 9-15). Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@helen.fi. 

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluina. Seuraathan siis sähköpostiasi jo hakuaikana. 

Osaamisalue:

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä
Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.
Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.
Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.