WATT IS LOVE? HELENIN KESÄREKRY 2019 ON KÄYNNISSÄ!

Sykkiikö sydämesi energia-alalle? Tai oletko muuten vain utelias kokeilemaan?
Siinä tapauksessa saatat rakastua Heleniin.

Etsimme kesätyöntekijöiksi energia-alan tulevia huippuosaajia. Hyviä tyyppejä, joilla on palava halu oppia uutta ja syventää osaamistaan.Tule mukaan rakentamaan kanssamme puhtaamman energian tulevaisuutta.

Palkkaamme opiskelijoita monipuolisiin ja eri kokemustaustaa vaativiin tehtäviin pääkonttorillemme Helsingin Kamppiin ja ympäri kaupunkia sijaitseville voimalaitoksille.

WATT IS THE BEEF?

Meillä on avoinna monipuolisia ja mielenkiintoisia kesäduunipaikkoja erilaisissa tehtävissä voimalaitoksilla, kunnossapidossa ja suunnittelussa sekä asiakaspalvelu-, myynti- ja asiantuntijatehtävissä.

Tarjoamme monipuolista kesätyötä eri alojen ja koulutusasteiden opiskelijoille. Meillä on muutamia paikkoja avoinna myös alle 18-vuotiaille. Odotamme sinulta positiivista latausta, yhdessä tekemisen meininkiä ja kykyä oppia uusia taitoja!

WATT TO DO?

Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksemme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019. Täytäthän myös video-cv:n osana hakemustasi. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä huhtikuun loppuun mennessä. Tutustu kaikkiin kesätyöpaikkoihimme: helen.fi/rekry 

Osaamisalue: , , , , , , , ,

Helen

WATT IS HELEN?

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä. Intohimomme on kehittää jatkuvasti älykkäämpiä ratkaisuja kodeille, yhteisöille ja yrityksille sekä auttaa Suomea siirtymään puhtaamman energian tulevaisuuteen. Työyhteisönä haluamme olla kirkkaasti halutuin työpaikka niin kesätyöntekijöillemme kuin vakkareillekin.