Tule kanssamme tekemään uutta energiatulevaisuutta!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme ulkoisia ja sisäisiä asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt joukkoomme ratkaisukykyistä IT Business Partneria osaksi digitaalisten ratkaisuiden toimintoa Helsinkiin Kampin toimipisteeseen. 

IT Business Partner toimii tuotanto ja omaisuus -liiketoiminnan tärkeänä liiketoimintakumppanina ICT- ja digitaalisissa ratkaisuissa. Tuet kehityspäälliköiden ja sovellusasiantuntijoiden työtä energian tuotantoon ja omaisuudenhallintaan liittyvien sovellusten osalta, ja huolehdit järjestelmähankintojen ja kehitysprojektien läpiviennistä. Valmistelet liiketoiminnan kanssa IT-roadmapia sekä valvot sen edistymistä yhteistyössä arkkitehtien ja tietoturvan kanssa. Tehtävässä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan kehitysorganisaation kanssa ja osallistut liiketoimintaprosessien suunnitteluun varmistaen, että IT-ratkaisut tukevat liiketoiminnan kehitystä. Osallistut myös oman vastuualueesi IT-budjetointiin ja kuluseurantaan.

Toivomme, että olet luontainen verkostoituja ja viestit luontevasti pääkäyttäjien, liiketoimintajohdon, oman IT-henkilöstön, järjestelmätoimittajien ja muiden kumppanien kanssa. Olet hyvä organisoimaan ja hallinnoimaan projekteja, et epäröi tarttua toimeen tilanteen niin vaatiessa. Uskallat haastaa rakentavasti juurtuneita toimintatapoja ja haluat luoda uusia toimintatapoja Helenille. Olet ongelmanratkaisutaitoinen ja sinulta löytyy systemaattisuutta ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Sinulla on vahvat tiimityö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä aloitteellinen ja päämäärätietoinen työskentelyote. Olet siis yhteistyön mestari! 

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toimialakokemus tekniseltä toimialalta – mieluiten energia-alalta – on vahva etu, mutta sen puute ei ole este hakea tehtävää. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa sekä näkemystä teknologian ja IT-alan kehityksestä sekä vaikutuksista liiketoimintaan. 

Saammeko sinusta sinusta meille liiketoimintalähtöisen, yhteistyökykyisen, kehityshaluisen ja kunnianhimoisen kollegan? Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin. Meillä pääset tekemään rohkeita, käyttäjälähtöisiä ja vastuullisia ratkaisuja osana maailmanluokan osaajaorganisaatiota. Tueksesi tarjoamme kokeneen kollegaverkoston sekä alan huippuosaajat. Helenin monipuoliset koulutusmahdollisuudet tukevat kehittymistäsi ja työssä menestymistäsi. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä Helenillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Janne Piispaselta (050 520 4872 / etunimi.sukunimi@helen.fi) Janne on tavoitettavissa puhelimitse 8.12 ja 15.12 klo 15-16.  

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 15.1.2021. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi, CV:si sekä vapaamuotoisen videoesittelyn itsestäsi.

Yhdistetään voimat!

 

Osaamisalue:

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä
Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.
Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.
Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.