TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä haluamme tuoda uuden energia-aikakauden ratkaisut jokaisen ulottuville. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

Lead UX/UI-suunnittelija

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä? Oletko asiakas- ja käyttäjätutkimuksen sekä konsepti-, vuorovaikutus- ja käyttöliittymäsuunnittelun asiantuntija? Etsimme asiakaskokemustiimiimme kokenutta Lead UX/UI-suunnittelijaa kehittämään Helenin digitaalisia palveluja ja asiakaskokemusta sekä UX/UI-suunnitteluun liittyvää kokonaisuutta.

Lead asiantuntijana kehität kokonaisvaltaisesti asiakaskokemusta ja kasvatat organisaation ymmärrystä asiakkaiden tarpeista digitaalisessa toimintaympäristössä ja UX/UI-suunnittelusta. Vastaat asiakas- ja käyttäjätutkimuksesta, palveluiden ja konseptien prototypoinnista sekä testauksesta asiakkailla. Lisäksi vastuullasi on Helenin konsernitason UX/UI-suunnittelun käytänteiden, työkalujen ja prosessien kehittäminen (mm. design-systeemi). Tehtävässä menestyy henkilö, joka nauttii päästessään yhdistämään liiketoiminnalliset tavoitteet, tekniset reunaehdot ja asiakastarpeet toimivaksi kokonaisuudeksi. Pidäthän meidät ajan hermolla tulevaisuudessakin seuraamalla aktiivisesti digitaalisten palveluiden kehittymistä ja UX/UI-trendejä? 

UX/UI-suunnittelun ammattilaisena sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vähintään viiden vuoden työkokemus mm. verkkosivustojen, sovellusten ja digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Suunnittelet ja implementoit menestyksekkäästi kokemustasi hyödyntäen käytettäviä ja positiivista asiakaskokemusta muodostavia digitaalisia palveluja ja käyttöliittymiä. Sinulla on menetelmäosaamista asiakas- ja käyttäjätutkimukseen liittyen sekä hallitset muutamia UX/UI-suunnitteluohjelmistoja. Ymmärrät hyvin web-teknologioita ja sinulle on karttunut kokemusta myös yleisten UI-elementtien ja design-systeemien rakentamisesta. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan parempaa energiatulevaisuutta yhdessä maailmanluokan osaajiemme kanssa. Monipuoliset kehittymis- ja etenemismahdollisuudet, kattavat henkilöstöedut ja etätyömahdollisuus edesauttavat työssä viihtymistäsi. Työskentelet Helsingin keskustassa Kampin Sähkötalossa. 

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Customer Experience & Service Design Mikko Koivisto (puh. 050 301 1172, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hänet tavoitat parhaiten pe 7.2. klo 15.30 – 16.30 ja ti 11.2. klo 9.00 – 10.00.

Jos innostuit, hae tehtävää Helenin sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 23.2.2020. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si sekä lyhyen videoesittelyn itsestäsi.

Yhdistetään voimat!

Osaamisalue:

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä
Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.
Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.
Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.