TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistä puhtaampia sekä parempia ratkaisuja, etsimme nyt Teknistä tuotepäällikköä Älykkäät kiinteistöt -yksikköömme.

Teknisenä tuotepäällikkönä vastuullasi ovat talotekniset tuotteemme ja niiden tuotekehitys sekä konseptointi. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi muun muassa strateginen suunnittelu, Business Case -luominen, kumppanuussuhteiden rakentaminen sekä budjetointi. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti muiden tiimimme osaajien, myynti- ja markkinointitiimiemme sekä kumppaniyritystemme kanssa. Osallistut myös uusien aihioiden ja tuotteiden validointiin sekä tuotteistukseen.

Odotamme sinulta ennen kaikkea taloteknistä näkemystä ja kokemusta, mutta liiketoimintalähtöinen ajattelutapa sekä kaupallinen ymmärrys ovat saamastasi tuesta huolimatta välttämättömiä – roolisi saattaa olla kokemuksesi mukaan hyvinkin kokonaisvaltainen.

Jotta menestyt tehtävässäsi, tulee sinulla olla vahvaa talotekniikan LVI-osaamista sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Tuotekehitys sekä projektinhallinta ovat sinulle tuttua ja työskentelet mielelläsi erilaisten ihmisten kanssa. Muutoskyvykkyys, joustavuus sekä uskallus ovat tärkeitä ominaisuuksia – pääsethän osaksi ketterää kehitystyötä. Onhan sinulla myös insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Eduksesi on, mikäli sinulla on lisäksi kokemusta LVI-suunnittelusta, lämpöpumppujärjestelmistä, automaatiosta, maalämpöjärjestelmistä ja/tai sähköstä.

Toivomme sinusta tiimiimme yhteistyötaitoista, huumorintajuista ja innostunutta kollegaa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin. Takaamme sinulle mielenkiintoisen roolin osana maailmanluokan osaajaorganisaatiotamme. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä ja tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Vesa Harjulta (050 469 7988/ etunimi.sukunimi@helen.fi). Vesa on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 17-18. 

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen nopeasti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 07.12.2020. Arvostamme kovasti, jos liität videoesittäytymisen osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osaamisalue:

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä
Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.
Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.
Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.