OP Laihia

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija

  • Sijainti Laihia
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.04.2024, 23:59
  • 29.04.2024, 23:59

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija

Asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa, OP Laihia

Työtehtävinäsi ovat esimerkiksi rahoitusneuvottelut, henkilöasiakkaiden rahoitusasioiden hoito ja koko perheen päivittäisasiointiin liittyvät tehtävät. Tapaat asiakkaitamme konttorissamme sekä verkko- ja puhelinneuvotteluiden avulla antaen omaa asiantuntemustasi asiakkaidemme talousasioihin.

Etsimme itseohjautuvaa ja tavoitteellista kollegaa, joka suhtautuu ongelmiin ratkaisukeskeisesti ja haluaa kehittää toimintaamme jatkuvasti. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen ja kykenet organisoimaan työtehtäviäsi tehokkaasti. Olet eteenpäin katsova sosiaalinen verkostoituja, joka pystyy osaamisellaan vakuuttamaan kuulijansa.

Arvostamme sinulta aikaisempaa kokemusta finanssialalla työskentelystä ja erityisesti henkilörahoituksen osaamisen näemme tehtävän kannalta merkitykselliseksi. Yritysrahoituksen osaaminen on myös ehdottomasti eduksesi muttei välttämätön. Kaupallisen alan koulutus on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta tärkeimpänä edellytyksenä katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä innokkaan, motivoituneen asenteen työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka perehdyttävät, tukevat ja sparraavat sinua arjessa. 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja hoitokuluvakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. Palkkauksemme on hyvin kilpailukykyinen. 

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 29.4.2024. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta!

Haluatko tietää lisää meistä ja tehtävästä? Lisätietoja antaa OP Laihian Toimitusjohtaja Marja Tukeva, puh. 040 652 7864 tai sähköpostitse marja.tukeva@op.fi

OP Laihia

Osaamisalue: