Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja, kesätyö (100 tehtävää)

Jälleen on kesä tulossa ja sinulle sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja on tarjolla monia vaihtoehtoja kesätyöpaikaksi:

  • sairaala (Laakso, Malmi, Suursuo)
  • kotisairaala
  • kotihoito
  • seniorikeskus ja palvelutalo
  • terveysasema
  • psykiatrinen sairaala
  • vammaisten palvelut

Suurin osa kesäsijaisuuksista on vuorotyötä sairaaloissa, vanhuspalveluissa tai kotihoidossa. Työpisteemme ovat eri puolilla Helsinkiä. Sijaisuudet ovat yleensä kestoltaan 2-3 kuukautta. Keikkatyöt menevät Seuren kautta.

Saat vastuullisen kesätyön lisäksi kattavan perehdytyksen, merkityksellisen työn, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta. Avustamme tarvittaessa myös työsuhdeasunnon järjestämisessä, lisätiedot: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/asunnonhaku-fi/tyosuhdeasunnot/

Helsingin sairaaloissa sekä kotisairaaloissa työskenteleviltä sairaanhoitajan sijaisilta edellytämme iv-lupia, jotka voit suorittaa keväällä tai heti kesän alussa.

Tarjoamme käyttöösi iv-lupien suorittamiseksi Lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) -materiaalin ja tentin. Koulutusten ja hyväksytysti suoritetun tentin jälkeen annat taidoistasi näytön, ennen kuin voit toteuttaa iv-lääkehoidon toimenpiteitä käytännössä. Jos olet opiskelija, suoritat sairaanhoitajatasoisen luvan lukuun ottamatta verensiirtokurssia. Iv-osaamiseen saat lisää oppia lääkehoidon työpajoista kanylointiin ja PCA-lääkeannostelijan käyttöön.

Tarvittaessa voit täydentää hakemustasi videokysymyksillä, johon lähetämme linkin jälkikäteen. Hakijat kontaktoidaan henkilöstöresurssipalveluista ja ohjataan haastatteluun esihenkilön luokse.

Ota ensiaskeleesi kesää kohti ja jätä hakemuksesi Haku -painikkeen kautta.
Sijaisuuksia täytetään jo hakuprosessin aikana heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai alan opintoja vähintään seuraavasti:
Sairaanhoitajan sijaisuudessa:
140 op -kotihoito, sairaalat, seniorikeskukset ja palvelutalot
150 op -psykiatria
180 op -kotisairaala
Terveydenhoitajan sijaisuudessa 160 op.
Lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian tulee olla suoritettuna. Psykiatriassa myös psykiatrian opintojen tulee olla suoritettuina.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää terveyttä sekä hoitotyön osaamista suhteessa opintoihisi ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Rekrytoivan yksikön esihenkilöltä saat tietoa, millaista rokotussuojaa kyseisessä yksikössä tarvitaan.
Luemme eduksi, jos voit työskennellä koko kesän ja myös elokuussa.
Mikäli opintopisteesi eivät riitä sairaanhoitajan/ terveydenhoitajan tehtävään, voit hakea lähihoitajan sijaisuutta Seuren kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa sotekesa@hel.fi

Lisätietoa https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/keita-tarvitsemme/sairaanhoitajat-ja-terveydenhoitajat/

Osaamisalue:

Helsingin kaupunki / sosiaali- ja terveystoimiala

Olemme aitojen tekojen ja kohtaamisten sote-alan ammattilaisia.

Meillä työskentelee muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, terapiatyöntekijöitä, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Meitä on lähes 15 000 ammattilaista ja asiantuntijaa noin 300 eri tehtävänimikkeellä.

Meille on tärkeää, että työsi on mielekästä, onnistut työssäsi ja voit hyvin. Perehdytämme uudet työkaverimme ja järjestämme vuosittain satoja koulutustilaisuuksia. Stadin sotessa on hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistaan. Täällä olet mukana luomassa maailman parhaimpia sote-palveluja.