Helsingin kaupunki, Taloushallintopalveluliikelaitos

Erityissuunnittelija, HR-järjestelmät

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 30.05.2023, 13:18
  • Suljettu 12.06.2023, 16:00

Erityissuunnittelija, HR-järjestelmät

Erityissuunnittelija, HR-järjestelmät


Me kaupungin työntekijät teemme vaikuttavaa työtä joka päivä, jotta hyvä helsinkiläinen elämä toteutuisi mahdollisimman monella tasolla. Tarjoamme mahdollisuuksia ja onnistumisia sekä päivittäistä yhteenkuuluvuutta työntekijöiden välillä. Helsingin kaupungilla jokainen voi tehdä työurastaan omanlaisensa rakentamalla sitä ylös ja sivulle, tai löytää ja sitoutua siihen omaan juttuunsa. Helsingin kaupungilla jokainen työntekijä voi tehdä miljoonien elämään vaikuttavaa työtä ja elää itsensä näköistä, täyttä elämää.

Haluatko päästä tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä HR-järjestelmien sekä työehtosopimus- ja palkkakysymysten parissa? Tule Talpaan – meillä teet itsestäsi tämän päivän ja huomisen huippuosaajan.

Haemme huipputiimiimme vahvistukseksi kehittämisorientoitunutta HR-järjestelmäasioiden moniottelijaa, jolla on laaja-alaista HR-järjestelmiin ja niihin liittyvän raportoinnin sekä kuntasektorin työ- ja virkaehtoehtosopimusten tuntemusta. 

Erityissuunnittelijan tehtäviin sisältyy asiakkaiden ohjeistamista erityisesti palkkaukseen liittyvissä palvelussuhdeasioissa, HR-järjestelmien käyttöön liittyvien tukipyyntöjen käsittelyä ja valvontaa, raporttien valmistelua ja raportoinnin kehittämistä, yhteistyötä järjestelmätoimittajien kanssa sekä asiakas- ja sidosryhmäyhteistyötä. Osallistut myös erilaisiin järjestelmäliitännäisiin kehitysprojekteihin. 

Parhaimmat valmiudet toimen menestykselliselle hoitamiselle antaa soveltuva koulutus (esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto). Hakijalta toivomme hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi kuntasektorin TES- ja VES-asioiden tuntemusta (erityisesti OVTES ja TTES), hyvää HR-järjestelmiin liittyvää perehtyneisyyttä (erityisesti Sarastia (Mepco Pro) ja Titania) ja kokemusta HR-järjestelmien kehittämisestä. Tehtävässä tarvitaan kokemusta myös järjestelmiin liittyvästä raportoinnista ja sen kehittämisestä. Power BI -raportointityökalun tai vastaavan tuntemus katsotaan eduksi. 

Voit olla etsimämme henkilö, jos edellä mainitun osaamisen lisäksi omaat positiivisen, asiakaslähtöisen ja kehitysmyönteisen asenteen, rohkeutta ja kykyä tarttua uusiin haasteisiin ja oppia uutta, hyvät valmiudet toimia nopeatempoisessa työympäristössä sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Helsingin kaupunki on luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kattavat työterveys- ja liikuntapalvelut sekä monet muut henkilöstöedut. Suosimme myös joustavia työskentelymahdollisuuksia ja etätyötä, sillä ymmärrämme, että jokaisella meillä on työn ulkopuolisiakin sitoumuksia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Haku on avoinna 12.6.2023 asti, mutta kannattaa toimia nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Videohaastattelua saatetaan käyttää osana rekrytointiprosessia.

Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

#LI-POST

Sopimusala:

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Satu Vepsäläinen, kehittämispäällikkö puhelimitse 040 6125115 (tiistai 30.5. klo 13-14, torstai 1.6. klo 13.30-14.30 ja maanantai 5.6. 12-13)

https://taloushallintopalvelu.hel.fi/ 

Hakemukset oheisen hakupainikkeen kautta.

Osaamisalue: ,