Helsingin kaupunki

Lastenkodin ohjaajia ja sairaanhoitajia Outamoon Lohjalle (4 tehtävää)

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 17.11.2023, 13:23
  • Haku päättyy 15.12.2023, 16:00
  • 15.12.2023, 16:00

Lastenkodin ohjaajia ja sairaanhoitajia Outamoon Lohjalle (4 tehtävää)

Haemme Outamon lastenkodin päihdekuntoutusosastolle ohjaajia ja sairaanhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin. Lisäksi meillä on tarjolla ohjaajan sijaisuuksia ja keikkatyötä.

Kahdella osastollamme on molemmilla viisi paikkaa 13–17-vuotiaille lapsille. Osastolla työskentelee johtava ohjaaja ja 10 henkilön hoitotiimi, johon kuuluu sosionomeja, sairaanhoitajia ja ohjaajia. Meille on tulossa myös erityistyöntekijä. Työ on kolmivuorotyötä.

Päihdekuntoutustyö on alkanut meillä viime syksynä. Lasten päihdekuntoutus ja päihdetyö ovat Helsingin kaupungin kärkihankkeita. Mielekäs ja vaikuttava työ vaatii alati innovatiivisuutta ja avaraa katsetta selkeiden hoitotyön arjen rakenteiden ympärille. Henkilöstömme on kokenutta ja innokasta kehittämään työtään. Työskentely meillä perustuu tiiviiseen omaohjaajatyöskentelyyn, traumainformoituun työskentelyotteeseen, hoidolliseen ryhmätoimintaan, perheiden kanssa tehtävään työhön ja erilaisten näyttöön perustuvien menetelmien hyödyntämiseen.

Koulutamme henkilöstöämme ART, DKT, AVEKKI ja Nepsy-osaamiseen. Lisäksi meillä on laaja Helsingin kaupungin muu koulutustarjonta käytettävissä.

Outamo on oikea aarreaitta toiminnallisuudelle ainutlaatuisessa luonto- ja kartanomiljöössä – pala kauneinta Suomea järven rannalla. Kaikki asuintilamme ovat nykyaikaisia ja rakennettu tätä toimintaa varten. Meillä toimii myös oma koulu. Kesäisin järjestämme lapsille harrastuksia ja kesätöitä Outamossa.

Lasten kotiharjoittelut sovitaan yhdessä lasten huoltajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa. Dokumentoimme ja suunnittelemme työtä Apotissa, joka toimii hyvin lastenkotityössä. Sen käytön opit kyllä, jos ohjelma on sinulle uusi tuttavuus. Lapsilähtöinen ja kunnioittava dokumentointi on meille tärkeä arvo kaiken muun tohinan lisäksi. Outamossa on myös psykologi, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Outamo sai syksyllä 2022 THL:n henkilöstökyselyssä hyvät tulokset ja sijoittui vertailuissa erinomaisesti. Työterveydestämme huolehtii Mehiläinen, ja työnohjaus meillä on tiivistä ja laadukasta.

Outamo sijaitsee Lohjalla. Meille ei ole julkista liikettä, joten jos et ole ultrajuoksija, on oma auto käytännössä välttämätön. Lohjan keskustaan on matkaa 12 km. Työssäkin tarvitset ajotaidon ja -kortin, sillä kuljemme lasten kanssa paljon. Outamo on autolla kätevän matkan päässä, vajaa tunti Helsingistä, jos tulet moottoritietä pitkin. Sama aika mikä menee helposti julkisillakin Helsingissä. Työmatkoilla myös ajatukset pääsevät tuulettumaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi suuren työnantajan henkilöstöedut. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Ole rohkeasti yhteydessä, vaikka et olisi vielä aivan varma, onko tämä sinun juttusi. Tule yksilöllisesti sovittavaan haastatteluun ja näkemään Outamo.

Lue lisää monipuolisista työtehtävistä ja hae mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana:

OHJAAJA (2 tehtävää): https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/sotepe-01-781-23

SAIRAANHOITAJA (2 tehtävää): https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/sotepe-01-797-23

Lisätietoja tehtävistä antaa johtava ohjaaja Marko Munne, marko.munne@hel.fi, p. 040 649 4948.

Palkka: 2588,76 e/kk (ohjaaja) ja 3059,12 e/kk (sh) + lisät

Helsingin kaupunki

Osaamisalue: