Socialhandledare/Sosiaaliohjaaja

Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus

Eteläinen suurpiiri, Leikkipuistoyksikkö Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö

Vi söker en socialhandledare med kunskaper i svenska för en tidsbunden anställning inom den svenskspråkiga lekparksverksamheten!

Sosiaaliohjaaja toimii itsenäisesti tehtävässään, johon kuuluu pikkulapsiperheiden avoimen toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi. Toimintaa järjestetään eteläisellä alueella keskustakirjasto Oodin leikkipuisto Lorussa ja itäisellä alueella leikkipuisto Iso-Antissa sekä tarpeen mukaan myös muissa Helsingin leikkipuistoissa. Tehtäviisi kuuluu myös ruotsinkielisen vauvaperhetoiminnan järjestäminen.

Työ on itsenäistä ja edellyttää hyviä ammatillisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä taitoa ohjata erilaisia ryhmiä. Tehtävissä edellytetään kykyä ja taitoa kohdata eri elämäntilanteessa olevia perheitä ja lapsia sekä tunnistaa perheiden erilaisia tarpeita ja tukea vanhemmuutta.

Edellytämme hakijalta hyvän ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen lisäksi hyvää suomen kielen taitoa.

Luemme eduksi kokemuksen pikkulapsiperheiden kanssa tehtävästä työstä.

Kelpoisuusehdot:

Tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntautuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi (AMK) (laki 272/2005 6 §).

Ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytetään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Johtava leikkipuisto-ohjaaja Tiina Mesiniemi, tiina.mesiniemi@hel.fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Stadin leikkipuistot ovat lähelläsi. 

Meillä pelataan, leikitään, liikutaan, taiteillaan. Tule kohtaamaan ihmisiä, ohjaamaan, järjestämään toimintaa ja tapahtumia! 

Helsingissä on 67 leikkipuistoa eri puolilla Helsinkiä. Leikkipuistoissa on arkisin avointa toimintaa pikkulapsiperheille sekä leikkitoiminnan kerhoja ja koululaisten iltapäivätoimintaa. Lapset ja heidän perheensä osallistuvat monipuoliseen ja helposti lähestyttävään toimintaan. Perinteikkäässä leikkipuistojen koululaisten iltapäivätoiminnassa ohjatun toiminnan lisäksi koululaiset leikkivät ja viettävät aikaa ulkona tai sisällä sekä rentoutuvat ja tapaavat kavereitaan. 

Lapset, perheet ja alueen asiakkaat ovat aina tervetulleita mukaan osallistumaan leikkipuistojen toimintojen ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Monipuoliset ja toimivat tilamme ovat kaupunkilaisten käytössä toiminta-ajan lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus