Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 06.11.2023, 9:54
  • Suljettu 01.12.2023, 23:59

Varhaiskasvatuksen opettaja

Varhaiskasvatuksen opettaja, tule meidän työkaveriksi päiväkotiin! Vuoden 2024 alussa alkavat vakinaiset tehtävät haussa nyt!

Monipuolista pedagogiikkaa Helsingissä

Tänä vuonna arjessamme näkyy erityisesti lasten tunne- ja kaveritaitojen vahvistaminen sekä lukemisen ja lukutaidon edistäminen. Minkä tunnetaidon sinä haluaisit lapsille opettaa?

Toiminnassa painottuu myös meillä pitkään käytössä ollut KETTU-malli, jonka avulla lapset pääsevät osalliseksi kestävän tulevaisuuden rakentamiseen. Helsingin kaupunki oppimisympäristönä tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia toiminnalle ja oppimiselle. Tule mukaan retkeilemään ja ihmettelemään ilmiöitä!

Mitä odotamme sinulta?

Lapset kaipaavat vuorovaikutusta, jossa heidän pienetkin onnistumisensa sekä vahvuutensa huomataan ja ryhmässä jokainen saa olla oma ainutlaatuinen itsensä. Tiukan paikan tullen aikuinen auttaa säätelemään tunteita ja varmistaa, että yhteys palautuu. Päivän aikana lapsi oppii maailmasta leikkien, liikkuen ja taiteillen – yhdessä ihmetellen.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistit omaa opettajuuttasi näissä teemoissa. Varhaiskasvatuksen opettajana kohtaat lapset, huoltajat ja työkaverit arvostaen. Ammatillinen osaamisesi näkyy ryhmän pedagogiikassa – arviointi ja kehittäminen ovat luonnollinen osa työskentelyäsi. Meillä on käytössä erilaisia dokumentoinnin ja arvioinnin työkaluja. Tukea työhösi saat kollegoiden lisäksi päiväkodin johtajalta sekä yksikön varhaiskasvatuksen erityisopettajalta.

Helsingissä tarjoamme sinulle kiinnostavan ja merkityksellisen työn lisäksi:

  • Monipuoliset henkilöstöedut: edut ja alennukset mm. joukkoliikenteestä ja pyöräilystä, museoista, teatterista sekä liikuntapalveluista
  • Mahdollisuuden osallistua täydennyskoulutuksiin: monipuolista tarjontaa digitaidoista pedagogisiin sisältöihin tai hyvinvointiin
  • Helsingin kaupungilla on käytössä palkitsemisjärjestelmä, jossa hyvä työsuoritus voi näkyä kertapalkkiona
  • Edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, ja osassa päiväkodeista on käytössä yhdenvertaisuuslisä 150 e/kk kelpoisuusedellytykset täyttäville työntekijöille
  • Pankkia vastaavan henkilöstökassan
  • Mahdollisuuden hakea työsuhdeasuntoa

Meillä jokainen päivä on maailman tärkein. Tutustu avoimiin tehtäviin ja tule mukaan!

Hakuaika päättyy 1.12.2023.

Helsingin kaupunki

Osaamisalue: