Helsingin kylpyhuoneremontti Oy

Työnjohtaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 17.07.2022, 16:17
  • Suljettu 16.08.2022, 23:59

Työnjohtaja

Meillä on sinulle rakennusalan työnjohtajan vakituinen paikka avoinna.

Tehtävässä vastaat työvaiheiden urakkasuunnittelusta ja tarjouslaskennasta, aikataulutuksesta, kustannusten hallinnasta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa.  Toimit aluksi tiiviissä yhteistyössä työpäällikön ja vastaavan työnjohtajan kanssa, eli tulemme perehdyttämään sinut hyvin työtehtäviisi.
Arvostamme sinussa asiakas- ja markkinalähtöistä lähestymistapaa. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat myös edellytys sujuvaan työskentelyyn yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia kylpyhuoneremontti projekteja. Palvelu kielemme on suomi ja englanti!

Pääasialliset työtehtäväsi:

Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys

Tarjouslaskenta ja budjetointi

Projektien työnjohto, aikatauluttaminen

Toivomme sinulta:

Kokemusta vastaavista työnjohdollisista tehtävistä

Soveltuvaa koulutustaustaa

Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

Laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa

Hyviä projektinhallintaitoja

Jos kiinnostuit, laita meille viestiä tai soita, niin kerromme lisää!

Osaamisalue: ,

Helsingin kylpyhuoneremontti Oy

Helsingin Kylpyhuoneremontti Oy tarjoaa ammattitaitoista uudis- ja saneerausalan palvelua Pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Teemme remontoitavasta kohteesta veloituksetta suunnitelman ja tarjouksen, halutessasi saat myös kokonaisvaltaisempaa sisustussuunnittelua. Kaikki remontointi- ja rakennustyöt yksityiskoteihin, yrityksille sekä julkisiin tiloihin.