Hoas kertoo opiskelijayhteisön voimasta. Kaikki alkoi siitä, kun 16 Helsingin seudun opiskelijajärjestöä löi hynttyyt yhteen, kokosi pienen pääoman ja otti suuren pankkilainan. Näin vuonna 1969 perustettiin Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö, jonka tavoitteena on alusta lähtien ollut tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. 50 vuodessa pienestä alkupääomasta on kasvanut 70 miljoonan euron liikevaihto ja opiskelijakodit noin 19000 asukkaalle, joista yli neljännes on kansainvälisiä opiskelijoita. Vuosittain rakennutamme 400 600 uutta asuntoa ja lisäksi peruskorjaamme tai viihtyvyyskorjaamme 400 600 asuntoa. Meillä työskentelee yhteensä yli 60 asiakaspalvelun, isännöinnin, rakennuttamisen sekä taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoja saat osoitteesta www.hoas.fi.  

Opiskelijakotiemme ja opiskelijoiden kohtaamista edistämään haemme 

ASUKASTIEDOTTAJAA RAKENNUTTAMISHANKKEISIIN

Tehtävässä hoidat ja kehität aktiivisesti perusparannusten ja viihtyvyyskorjausten sekä muiden laajempien kiinteistöjä koskevien korjaustöiden asukastiedottamista ja vaikutat siten asiakaskokemuksen laatuun. Merkittävä osa tiedottamisesta tapahtuu tiiviissä yhteistyössä urakoitsijoiden ja muiden ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Keskeisiä tehtäviä ovat myös perusparannuksiin ja viihtyvyyskorjauksiin liittyvien asukasyhteydenottojen hoitaminen sekä yhteydenpito urakoitsijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi vastaat vuokrahyvityksistä viihtyvyyskorjausten ja muiden asumisviihtyvyyteen vaikuttavien, koko kiinteistöä koskevien remonttien yhteydessä, ja koordinoit perusparannusten yhteydessä esimerkiksi asuntojen ja yhteistilojen tyhjentämistä.

Tehtävää hakevalta odotamme intoa kehittää rakennuttamiseen liittyvää asukasviestintää ja tuoda myös sosiaalinen media osaksi rakennuttamisen projekteja. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, priorisointikykyä, vastuullista reipasta työotetta sekä kykyä toimia hyvässä yhteistyössä hankkeiden sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.
 
 Arvostamme

  • kaupallista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä avointa, reipasta ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta
  • vastuullista, oikeudenmukaista ja avointa työotetta 
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi. 

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä sekä hyvän työporukan ja säännölliset työajat.

Lisätietoja työtehtävistä antaa kiinteistöjohtaja Kim Lindholm arkipäivisin klo 8 – 9, puh. 050 323 2937. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisellä lomakkeella (linkki alla) viimeistään sunnuntaina 8.9.2019.

Osaamisalue: ,

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö (Hoas)

Hoas on yleishyödyllinen säätiö, joka vuokraa, rakennuttaa ja ylläpitää asuntoja pääkaupunkiseudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville, tutkintoaan päätoimisesti suorittaville opiskelijoille.
www.hoas.fi