Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.

Haemme Helsinkiin Ilmalaan vesihuollon investointien laitosprojekteihin

HANKEPÄÄLLIKKÖÄ 

Me vesihuollon investoinneissa huolehdimme noin 50 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Ohjelmoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. Käytämme vesihuolto-omaisuutemme rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella vuosittain yli 150 miljoonaa euroa.

Työskentelet vesihuollon laitosprojektit-yksikössä, jonka tehtävänä on laitosprojektien kuten vuosisaneerauksien ja investointien kokonaisvaltainen hallinta ja arkistointi koko HSY:n toiminta-alueemme vesihuollon laitoksilla, pumppaamoilla, kiinteistöillä ja vesitorneilla.

Pääasiallisena tehtävänäsi on huolehtia kokonaisvastuullisesti uudis- ja saneerausinvestointeihin liittyvien projektien läpiviennistä. Apunasi sinulla on yksikkömme asiantuntijat.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan tutkintoa esimerkiksi rakennusalan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Arvostamme vesihuollon, laitosrakentamisen sekä projektijohtamisen tuntemusta ja alan työkokemusta. Katsomme eduksi erityisesti kokemuksen urakointi- ja rakennuttamistehtävistä sekä suunnitteluttamisesta. Odotamme hyviä yhteistyötaitoja ja projektityökokemusta.

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen työpaikan
  • mielenkiintoisen tehtäväkentän
  • monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa
  • tueksesi asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaamisen
  • viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa ja joustavat etätyömahdollisuudet
  • hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. 

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Arto Kallio puh. 09 1561 3200, arto.kallio@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 28.11.2021.

Käy tutustumassa työntekijöidemme kertomuksiin meillä työskentelystä verkkosivuillamme ja Meillä töissä -Instagram-tiliimme Meillä töissä | HSY.

Osaamisalue: , ,