Kiinnostaako sinua talouden suunnittelu ja kehittäminen? Haemme kollegaksemme Helsingin seurakuntayhtymään

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

kehittämään talouspalveluiden prosesseja ja toimintoja. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kehittämisasiantuntijan työsuhde 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haluamme kehittää ja sujuvoittaa talouden prosessejamme digitalisaatiota hyödyntäen. Tehtävässäsi toimit projektipäällikön roolissa koordinoiden ja toteuttaen talouspalveluiden kehityshankkeita, kuten esimerkiksi ostolaskuprosessien automatisointia, irtaimistokirjanpidon järjestelmäuudistusta tai myyntilaskutuksen digitalisointia. Tehtävääsi kuuluu projektiluontoisten kehittämishankkeiden lisäksi myös taloushallinnon rutiiniluontoisia tehtäviä sekä muita tehtäviä.

Olet osa kymmenen hengen talouspalveluita ja työskentelet suoraan talouspäällikön alaisuudessa. Talouspalvelut vastaa seurakuntayhtymän talousarvion ja tilinpäätöksen laatimisesta, tuottaa talouteen liittyvää tietoa päätöksentekoa varten ja avustaa yhtymän seurakuntia ja yksikköjä taloushallinnossa.

Oletko sinä uusi kollegamme?

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä, näkemystä digitalisaation hyödyntämisestä taloushallinnossa sekä projektiosaamista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ratkaisukeskeisyyttä, palveluhenkisyyttä sekä kykyä hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia. Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään ruotsin kielen tyydyttävää taitoa. Kokemus taloushallinnon kehittämistehtävistä, projektiosaaminen, julkisen hallinnon tuntemus ja kokemus hankintaprosesseista katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme? 

Tehtävän palkkaus on kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 602 mukainen. Kokonaispalkka on 3395 – 3780 €/kk aiemmasta työkokemuksesta riippuen.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen, työterveyshuollon, joustavat työajat, mahdollisuuden tuettuun työpaikkaruokailuun sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Tule meille!

Hae tehtävää KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 17.1.2022. Haastattelut järjestämme viikolla 4, ja valinnan tukena käytämme mahdollisesti henkilöarviointeja viikolla 5.

Lisätietoja antaa HR-erityisasiantuntija Mikael Vänttinen, mikael.vanttinen(at)evl.fi, puh. 0407214096 ja 10.1.2022 jälkeen vt. talouspäällikkö Susanne Berner, susanne.berner(at)evl.fi puh. 050 4045384.

Osaamisalue:

Helsingin seurakuntayhtymä

Helsingin seurakuntayhtymä – Kirkko Helsingissä - toimii ihmistä varten. Sitoudumme arvojemme toteuttamiseen kaikessa toiminnassamme: pyhän kunnioittamiseen, vastuullisuuteen, oikeudenmukaisuuteen ja totuudellisuuteen. Olemme 20 seurakunnan sekä yhteisen palveluyksikön muodostama yhteisö. Yhtymän palveluyksiköt hoitavat mm. hallinnon, talouden, kiinteistö- ja hautaustoimen sekä seurakuntatyön yhteisiä tehtäviä. Lisätietoja Helsingin seurakuntayhtymästä saa osoitteesta www.helsinginseurakunnat.fi.