HY247 etsii työyhteisöönsä kausisiivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin yliopiston pohjoisimpaan toimipisteeseen, Kilpisjärvi biologiselle asemalle ajalle 1.3.-31.10.2023. 

Saana-tunturin kupeessa sekä Norjan ja Ruotsin rajojen tuntumassa sijaitseva Kilpisjärven biologinen asema perustettiin vuonna 1963. Siitä lähtien se on palvellut vuoden ympäri niin Helsingin yliopiston kuin muiden kotimaisten ja kansainvälisten yliopistojen tutkijoita ja opiskelijoita sekä tarjonnut kaikille kävijöilleen monipuolisia palveluita.
Tutustu lisää aseman toimintaan: Kilpisjärven biologinen asema. 

Maailmanluokan palvelua maailmanluokan yliopistolle 
 
Siivoojana olet osa moniosaajien tiimiä, jossa pääasiallisena työtehtävänäsi on siivous tutkimusaseman rakennuksissa. Olet omalla ammattitaidollasi mahdollistamassa tutkijoiden sujuvaa tutkimustyötä kansainvälisellä tutkimusasemalla. 

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen sinulle antaa soveltuva siivousalan ammatillinen koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävä soveltuu myös työharjoittelupaikaksi alan opiskelijalle.  
Meillä voit myös kehittää osaamistasi ajanmukaisesti työn ohessa. Työkaverisi kanssa pääset tutustumaan kattavasti talon tapoihin ja tutkimusaseman arkeen ensimmäisestä päivästä alkaen.
 
Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista asennetta ja toimintaa. Asiakaspalvelutehtävissä tulet toimeen suomen kielellä sekä hallitset tietotekniikan perustaitoja.
Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä kuntoa.  

Keitä me olemme? 

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy eli HY247 on Helsingin yliopiston omistama ja vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut in-house-yhtiö. Yhtiömme tarjoaa maailmanluokan palvelua maailmanluokan yliopistolle – opiskelijoista työntekijöihin.
 
Olemme reilun 300 työntekijän monimuotoinen ja palveluorientoitunut työyhteisö.
Teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä. 

HY247 tarjoaa kiinteistöpalveluita Helsingin yliopiston monipuolisissa opetus-, tutkimus- ja toimistotiloissa neljällä eri kampuksella Helsingissä sekä tutkimusasemilla eri puolella Suomea.  
Voit tutustua meihin lisää osoitteessa www.hy247.fi  

 Miksi meille töihin? 

Tarjoamme vakaan työpaikan ja meillä pääset osaksi yliopistoyhteisöä. Meillä viihdytään töissä hyvin ja työsuhteet ovat pitkiä. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista kattavilla työterveyspalveluilla. Tuemme elinikäistä oppimista ja osaamisen kehittäminen on meille tärkeää.
 
Johtamistapamme on osallistava, valmentava sekä vastuullinen. Annamme käyttöösi ajanmukaiset työvälineet työtehtävien hoitamiseen.
 
Tehtävän palkkaus perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen. Palkkaus tehtävässä on kokemuksestasi riippuen 1800–2200 €.  
Tutkimusasemalla sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon.
 
Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa  
tiimipäällikkö Jari Pekonen, p. +358 50 3881 632, jari.pekonen@helsinki.fi 

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme pian, mutta viimeistään 31.3.2023 mennessä.  
Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 
 

 

 

 

 

 

Osaamisalue:

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut inhouse -yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä.