Haemme joukkoomme Helsingin telakalle oma-aloitteisia, hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot omaavia järjestelmäsuunnittelijoita. 

Järjestelmäsuunnittelijan tehtäviin kuuluu laivojen nimettyjen koneistojärjestelmien perussuunnittelu, sekä vastaavien hankintojen tekninen käsittely.  Työ käsittää nimettyjen järjestelmien aikataulunmukaisen suunnittelun tai suunnittelun valvonnan, siten että laitteet ja järjestelmät täyttävät projektin tekniset ja taloudelliset vaatimukset.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää insinööri- tai diplomi-insinööri koulutusta, mahdollista kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Toivomme, että tunnet laivojen koneistojärjestelmiin liittyvät asiat, ja sinulla on kokemusta työskentelystä joko telakalla tai suunnittelutoimistossa.  Myös vastavalmistuneet huomioidaan.

Työsi on itsenäistä, mutta tarvitset myös tiimityötaitoja työskennellessäsi osana telakan laajaa organisaatiota.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän laiva-alan parhaimmalta näköalapaikalta, sekä mahdollisuuden kasvaa innostavan työyhteisön tuella oman osaamisalueesi huippuammattilaiseksi. Meillä näet laivan rakentuvan ensimmäisestä piirretystä viivasta asiakkaalle luovutetuksi alukseksi saakka.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.11.2019. Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin konesuunnittelun osastopäällikkö Jouko Pietiläinen p. 050 428 5450.

Helsinki Shipyard Oy on laivanrakennusyhtiö, joka on erikoistunut risteilyaluksiin ja jäissä kulkeviin erikoisaluksiin. Keväällä 2019 Helsinki Shipyard Oy:llä on 1,5 miljardin euron tarjouskanta. Helsingin telakka on alansa edelläkävijä, jolla on yli 150 vuoden kokemus laivanrakennuksesta. Yhtiön 

Osaamisalue: , ,