Haemme joukkoomme Helsingin telakalle oma-aloitteista, hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot omaavaa LVI- suunnittelijaa palojärjestelmien perussuunnitteluun. 

Tehtävässäsi toimit palojärjestelmien systeemivastuullisena suunnittelijana telakan LVI- suunnitteluosastolla. Palojärjestelmäsuunnittelijan tehtäviin kuuluu sammutusjärjestelmien perussuunnittelu jäätä murtaviin aluksiin ja risteilijöihin. Työ sisältää järjestelmien aikataulunmukaisen suunnittelun, tai suunnittelun valvonnan siten, että laitteet täyttävät projektin tekniset ja taloudelliset vaatimukset. Tehtävään kuuluu laitetoimittajakontaktien lisäksi tiivistä yhteistyötä telakan suunnittelun ja tuotannon osastojen kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa teknistä peruskoulutusta, esim. insinööri, sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Työsi on itsenäistä, mutta tarvitset myös erinomaisia tiimityötaitoja työskennellessäsi osana telakan laajaa organisaatiota.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän laiva-alan parhaimmalta näköalapaikalta, sekä mahdollisuuden kasvaa innostavan työyhteisön tuella oman osaamisalueesi huippuammattilaiseksi. Meillä näet laivan rakentuvan ensimmäisestä piirretystä viivasta asiakkaalle luovutetuksi alukseksi saakka.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.8.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin LVI- suunnittelun osastopäällikkö Seppo Ahola p. 050-3906589.

Helsinki Shipyard Oy on laivanrakennusyhtiö, joka on erikoistunut risteilyaluksiin ja jäissä kulkeviin erikoisaluksiin. Keväällä 2019 Helsinki Shipyard Oy:llä on 1,5 miljardin euron tarjouskanta. Helsingin telakka on alansa edelläkävijä, jolla on yli 150 vuoden kokemus laivanrakennuksesta. Yhtiön palveluksessa on n. 400 laivanrakentajaa.

Osaamisalue: , ,