Haemme telakan toiminnansuunnitteluun uusia tekijöitä!

Voit olla joko projektinohjauksen vanha konkari tai asiasta juuri nyt kiinnostunut sopivan taustan omaava henkilö.

Telakan toiminnansuunnittelu keskittyy rakenteilla olevien laivojen rakennustapaan, aikatauluhin ja niihin liittyvään kehitykseen. 

Työkuva koostuu mm seuraavista tehtävistä:

  • Laivaprojektin aikataulujen teko ja päivitys telakan toiminnanohjausjärjestelmään.
  • Kuormitustarkastelujen teko tehyjen aikataulujen pohjalta.  
  • Laivaprojektin seuranta, analysointi, ennustaminen ja raportointi 

Toiminnansuunnittelu on mukana laivaprojektissa suunnittelun alusta aina laivan luovutukseen saakka, joten työ edellyttää kokonaisuuksien hahmottamista ja hallintaa sekä pitkäjännitteisyyttä. Työtä tehdään yhteistyössä kaikkien telakan osastojen kanssa laivaprojektin vaiheen mukaisesti. 

Hakijalta edellytetään korkeakoulututkintoa ja englanninkielen taitoa. Aiempi kokemus projektien ohjauksesta tai laivanrakennuksesta lasketaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.11.2019. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin ennen klo:15:15 planningin osastopäällikkö Taru Havas puh. 050-4111270.

Osaamisalue: , ,

Helsinki Shipyard Oy

Helsinki Shipyard Oy aloitti toimintansa toukokuussa 2019 telakan siirryttyä Algador Holdingsin omistukseen toukokuun 20. päivä julkistetussa kaupassa. Helsinki Shipyard on erikoistunut vaativaan meriteknologiaan ja laivanrakennukseen. Yrityksemme päätuotteita ovat jäänmurtajat sekä muut erikoisalukset arktisiin olosuhteisiin. Arktisen osaamisen lisäksi meillä on vankka kokemus matkustaja- ja risteilyalusten suunnittelusta ja rakentamisessa. Helsinki Shipyard Oy ja Vodohod Ltd allekirjoittivat 27.6.2019 sopimuksen kahdesta luksusretkiristeilyaluksesta, joiden luovutukset on suunniteltu tapahtuvan syksyllä 2021 ja toisen laivan keväällä 2022.
Helsinki Shipyard Oy:n palveluksessa on n. 400 työntekijää, jotka työskentelevät pääosin projektinjohtamiseen, suunnitteluun ja alusten rakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Yhtiö toimii Helsingin Hietalahdessa sijaitsevalla telakalla, joka on kooltaan 16,8 hehtaaria. Lisäksi tonttiin kuuluu 5,4 hehtaaria vesialueita. Telakan katettu rakennusallas on mitoiltaan 279 x 34 m. Allashallin nosturien kapasiteetti on maksimissaan 500 tonnia.
Helsinki Shipyard Oy:n juuret juontavat vuoteen 1865, jolloin Hietalahteen perustettiin Helsingfors Skeppsdocka. Telakalla on siis valmistettu laivoja yli 150 vuoden ajan. Helsinki Shipyardilla on pitkä kokemus jäätämurtavien alusten rakentamisesta. Ensimmäiset jäänmurtajat on rakennettu 1900-luvun alussa. Helsingissä on rakennettu noin 60 prosenttia kaikista maailman jäänmurtajista