Mehiläinen Oy

Lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 05.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.04.2024, 23:59
  • 01.04.2024, 23:59

Lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja

Lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja, Mehiläinen Oy, Lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, Onnikoti Runo, Turku, Turku

Lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, Onnikoti Runo, Turku

Tule tekemään työtä kehitysvammaisten parissa ainutlaatuiseen, elämäniloiseen joukkoomme!

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mihin tulet töihin?

Tarjoamme ympärivuorokautista kehitysvammaisten palveluasumista 18 henkilölle ja tuettua asumista kahdelle henkilölle. Onnikoti Runo sijaitsee vehreässä Turun Länsinummessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti myös julkisella liikenteellä.

Asukkaamme kuvailee Runossa asumistaan seuraavasti: ”Runossa oppii näkemään, missä on hyvä ja missä tarvitsee apua – se on kehittymistä. Runossa on myös turvallista, ei tarvitse pelätä.”

Kuka sinä olet ja mitä pääset tekemään?

Joukkoomme sopii niin kokenut konkari kuin vasta työuran alkuvaiheessa oleva henkilö. Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Olet varmistamassa laadukasta ja turvallista lääkehoitoa asukkaille. Vastuullasi tulee olemaan yksikkömme lääkehoito. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu asukkaiden ohjaaminen ja tukeminen arjen asioissa kotona sekä kodin ulkopuolella. Sairaanhoitajana pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään asukkaidemme hyvää hoitoa ja ohjausta vaikuttaen heidän elämänlaatuunsa. Tuntemus kehitysvammatyöstä ja autisminkirjosta on etu, mutta aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva oma-aloitteinen henkilö.

Miksi tulisit meille töihin?

Meillä jokaista asukasta ja työntekijää arvostetaan. Työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Runossa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys. Jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa, ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten Edenredin virike-edun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES G22D.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Valinta voidaan tehdä jo hakuajalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Sami Suokko
puh. 040 866 9082 (arkisin klo 8-16)
sami.suokko@onnikodit.fi

https://onnikodit.fi/palvelukodit/onnikoti-runo

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitseville kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnonkohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Sami Suokko
puh. 040 866 9082 (arkisin klo 8-16)
sami.suokko@onnikodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: