Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Lähihoitaja: kotihoito (Keskusta-Noljakka), Joensuu (id8611)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 08.03.2024, 8:00
  • Haku päättyy 08.04.2024, 23:59
  • 08.04.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja: kotihoito (Keskusta-Noljakka), Joensuu (id8611)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 8.4.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN

Lähihoitajaa

Joensuun kotihoito, Keskusta-Noljakan alueelle
 
 

Tehtävänkuvaus

Kotihoidossa tärkein työtehtäväsi on asiakkaiden aktiivisen arjen tukeminen, joka sisältää myös hoitoa, hoivaa ja huolenpitoa, asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä eri yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työ tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä.

Työaika on kaksivuorotyötä.

Työyhteisön esittely

Moi täältä Joensuun kotihoidosta! Joensuun ruutukaava-alue on niin iso, että se on jaettu useaan kotihoidon alueeseen. Keskusta-Noljakka alueeseen kuuluu myös Senioripihan ryhmäkoti. Teemme tiivistä yhteistyötä kotihoidon Keskustan alueen, kotiutustiimin ja turva-auttajien kanssa. Yksikössä on töissä työstään innostuneita sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Meillä työ on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. Asiakkaita meillä on yli 100. Tärkein tehtävämme on tukea ja auttaa asiakkaita heidän kodeissaan elämään oman näköistään elämää ja aktiivista arkea heidän yksilöllisistä tarpeistaan käsin. 

Tervetuloa töihin meille!

Työpaikan sijainti: Rauhankatu 1 b, 80100 JOENSUU.

Kelpoisuusehdot

 Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa. 

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2500,42euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023). Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Pirkko Huovinen, puh. 013 330 1650.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 25.3.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: