Taloturva Group Oy

Remonttimyyjä Vantaa Lokakuu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.10.2022, 11:00
  • Suljettu 31.10.2022, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Remonttimyyjä Vantaa Lokakuu

Haluatko erikoislääkärin palkoille? 

Katso tehtävän esittely video: https://youtu.be/MJX6A0bYfkA

MITÄ ETSIMME?

Etsimme nyt Remonttimyyjää tiimiimme. Remonttimyyjänä kartoitat omakotitalo asiakkaidemme putkitekniikkaa ja autat asukkaita löytämään heille sopivan remonttiratkaisun. Käytännössä käyt sinulle ennalta sovittuja asiakaskäyntejä asukkaille ketkä ovat ostohankinnassa jo pitkällä ja kiinnostuneita remonteista.  Sinun ei tarvitse tietää mitään putkista, sillä koulutamme sinut tehtävään. Sopii kaikille hyvän kohtaamiskyvyn ja tavoitteellisen asenteen omaavalle henkilölle, jolla on halu vaikuttaa omiin ansioihin.  Alla olevasta videosta saat hyvän kuvan siitä, mitä projektimyyjä ihan käytännössä tekee:

https://www.youtube.com/watch?v=Rd9OGgkURlA

—————————————————-

TALOTURVA YRITYKSENÄ?

Olemme kansainvälinen omakotitalojen talotekniikkaremontteihin erikoistunut yritys. Alamme edelläkävijänä teemme omakotiasumisesta helpompaa ja ennen kaikkea turvallisempaa Suomen laadukkaimmilla talotekniikka remonttiratkaisuilla.  Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana: olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolme vuotta putkeen. Henkilöstömme on yrityksen tärkein voimavara. 

Taloturva → https://taloturva.fi/yritys/tyopaikat   

—————————————————–

TARJOAMME

– Valmiit asiakastapaamiset

– Kattavan koulutuksen

– Mielenkiintoisen ja tärkeän työn mahtavassa porukassa

– Kilpailukykyisen palkan (remonttimyyjät tienaavat tavallisesti 4500 – 9800€/kk)

Hae rohkeasti tehtävään täältä → https://taloturva.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=427

hakusanat: projektimyyjä, projektipäällikkö, myyjä, myynti, toimistotyö, remonttiedustaja, remonttimyyjä, account manager, myyntiedustaja, myyntineuvottelija, myyntityö, aluemyyntiedustaja, alue-edustaja, johtaja, edustaja

Osaamisalue: