Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

Pelastusylitarkastaja

  • Sijainti Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu
  • Julkaistu 04.11.2022, 0:00
  • Suljettu 09.11.2022, 16:15

Pelastusylitarkastaja

Pohjois-Suomen aluehallintovirastossa on haettavana vakinainen pelastusylitarkastajan virka.

 

PELASTUSYLITARKASTAJA

 

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston pelastustoimi ja varautuminen -vastuualueella on haettavana pelastusylitarkastajan vakituinen virka. Tehtävä on varautumisen ja sisäisen turvallisuuden asiantuntijatehtävä.

Tehtävässä toimit valtion pelastusviranomaisena ja vastaat osaltasi varautumiseen ja sisäiseen turvallisuuteen liittyvistä toimista. Lisäksi tehtävässä osallistutaan alueellisen pelastustoimen yhteisiin tehtäviin sekä tuetaan vastuualueen työn sujuvuutta.

Varautumisen toimissa vastaat alueellisen valmiuden ja varautumisen yhteensovittamisesta sekä kuntien valmiuden tukemisesta. Alueellista sisäistä turvallisuutta edistät yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Tehtävään sisältyy suunnittelua, hankkeita, harjoituksia, tilaisuuksia ja kokouksia sekä yhteistoimintaa ja viestintää.

Tehtävän vaihtoehtoiset sijoituspaikat ovat viraston toimipaikat Oulussa ja Kajaanissa.

Hakijalta odotamme

Parhaat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja sitä täydentävä muu soveltuva koulutus. Tehtävän hoitamiseen eduksi on soveltuva työkokemus.

Tehtävä edellyttää

  • tehtäväalueen ja toimintaympäristön sekä säädösten, määräysten ja ohjeiden syvällistä tuntemusta sekä kykyä niiden itsenäiseen soveltamiseen
  • laaja-alaista näkemystä yhteiskunnasta ja perehtyneisyyttä sen rakenteisiin, prosesseihin ja hallintoon
  • useiden tietojärjestelmien tuntemusta ja ymmärrystä niiden hyödyntämisestä tietojohtamisessa.

Lisäksi arvostamme yhteensovittavaa organisointikykyä, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä, innostavaa kehittämisotetta, itseohjautuvaa työotetta sekä hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Edut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä aidosti yhteiskunnallisesti merkittävissä tehtävissä. Meillä on osaava työyhteisö, jossa voit kasvattaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana.

Lisäksi tarjoamme joustavat työajat, jotka mahdollistavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä on etätyömahdollisuus ja hyvät työterveyspalvelut. Henkilöstöetuihimme sisältyy myös liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu.

Hakuaika päättyy 9.11.2022 klo 16.15.

Tarkempi hakuilmoitus ja -ohjeet oheisen hakupainikkeen kautta.

Aluehallintovirasto

Osaamisalue: