Hilla Group

Markkinointipäällikkö

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 13.08.2022, 0:00
  • Suljettu 28.08.2022, 23:59

Markkinointipäällikkö

OLISITKO SINÄ UUSI HILLALAINEN?

 

Etsimme

markkinointipäällikköä

 

Markkinointipäällikkönä vastaat Hilla Group -konsernin brändistä ja markkinoinnista. Työhön sisältyy yhtä lailla hands on -tekemistä kuin kokonaisvaltaista markkinoinnin suunnittelua, seurantaa ja kehittämistä. Kokoat yhteen konsernin alabrändien kanssa työskentelevät markkinoinnin ammattilaiset, ja yhteistyössä tunnistatte ja hyödynnätte laajan konsernin tarjoamat synergiaedut. Pääset kehittämään markkinointistrategiaamme sekä omalta osaltasi rakentamaan Hilla Groupista vahvaa brändiä niin asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme kuin työntekijöidemme näkökulmasta.

Haemme joukkoomme Kokkolaan tosi tarkoituksella sosiaalista, avointa ja päättäväistä persoonaa, joka on tarvittaessa valmis heittäytymään. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä muutaman vuoden työkokemus tuloksellisista ja itsenäisistä markkinointitehtävistä, sekä perinteisesti että digitaalisesti toteutetuista. Arvostamme tuntemusta nykyaikaisesta markkinoinnista ja sen automatisoinnista, verkko-alustoista, sisällöistä sekä raportointi- ja analysointityökaluista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa. Saat innostuneen työyhteisön, ammattitaitoisen organisaation tuen, kilpailukykyiset edut sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Pääset kehittämään konsernin markkinointia omalla ammattitaidollasi ja toteuttamaan ideoitasi innostavassa tiimissä. Konsernimme laaja toiminta-alue mahdollistaa monipaikkaisen työn tekemisen sekä joustavan etätyömahdollisuuden. 

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi 28.8.2022 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Saija Hyry puh. 040 357 0505.

hillagroup.fi

Osaamisalue:

Hilla Group

Hilla Group on rohkeasti uuteen suuntaava media-alan konserni, jonka toiminta-ajatuksena on henkisen ja aineellisen kasvun edistäminen viestinnän keinoin. Hilla Group työllistää noin 500 henkilöä pääasiassa Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueella ja sen liikevaihto on noin 45 M€.