Suvia Group

Työnjohtaja, Hyvinkään uusi vauriokorjaamo

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 09.06.2023, 11:00
  • Suljettu 16.06.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Työnjohtaja, Hyvinkään uusi vauriokorjaamo

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa. Nyt avaamme uuden vauriokorjaamon Hyvinkäälle! 

Vauriokorjaamisen uusi aika koittaa ja Hyvinkäälle avautuu kaikista modernein vauriokorjaamo. Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä meidän kyytiimme! 

Etsimme riveihimme motivoitunutta, yhteistyötaitoista ja kokenutta työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle Mäkikuumolantielle. Hyvinkään uudessa toimipisteessä työskentelee 8 vauriokorjaamisen ammattilaista. 

Tehtävästä

Tässä monipuolisessa tehtävässä sukellat vauriokorjauksen ytimeen, jossa pääset hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Työviikkosi muodostuvat mm. päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista, asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Näet päivittäin oman työsi jäljen tuotannon laadussa ja tehokkuudessa.  

Meistä

Ympärilläsi on osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. Toimialan osaamisen edelläkävijänä varmistamme myös, että ammattitaitosi kehittyy askeleen aikaansa edellä InCar-Akatemiassamme, joka mahdollistaa myös tutkintoon tähtäävien koulutusten suorittamisen joustavasti oman työn ohessa. Mahdollistamme myös monipuolisia urapolkuja osana Suvia-konsernia sekä kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla. 

Sinusta

Ovatko vahvuutesi hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot, asiakaspalveluasenne ja kyky hallita monta lankaa samaan aikaan? Lisäksi erilaisten järjestelmien omaksuminen on sinulle luontevaa ja työtehosi pysyy paineenkin alla. Jos vastasit kyllä, vahvuutesi voivat päästä esille tässä tehtävässä!

Toivomme sinulta jo löytyvän työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme aiempaa esimiestyökokemusta ja Cabas-järjestelmän käyttökokemusta. Tärkeää on motivaatio oppia ja kehittyä. Osaamisesi kasvaa työtä tehdessä ja me tuemme sekä opetamme sinua matkalla. Eduksesi katsomme myös aiemman kokemuksen varaosahankinnasta. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, avoimuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen viimeistään 7.7.2023 alla olevalla lomakkeella.

Toimi kuitenkin pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean osaajan löydyttyä!

Voit myös soittaa kehitysjohtaja Petri Isokyykölle tehtävään liittyen, p. 044-2437445.

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

www.incar.fi/arvokasta ja https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

Osaamisalue: