Wirestaff Oy

Kokki

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 21.11.2022, 8:00
  • Suljettu 11.12.2022, 23:59

Kokki

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Jyväskylään tapahtumaravintoloihin! 

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me WireStaffilla arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä.

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia Jyväskylään keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen. Saat itse vaikuttaa työtunteihisi ja valita juuri sinulle sopivat työvuorot. 

Odotamme sinulta:

– Aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä tai kokin koulutusta

– Hygieniapassia

– Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

– Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä linkin takaa lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/8500496 

Lisätietoja:

Ada Uusinoka

044 732 4253

ada.uusinoka@wirestaff.fi

—-

We are now looking for chefs with a good attitude for event restaurants in Jyväskylä!

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at WireStaff see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for chefs in Jyväskylä to a short term jobs. We offer you competitive advantage in employee markets, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

We expect from you:

– Previous experience as a chef 

– Hygiene passport

– Fluent Finnish and/or English language skills

– Hard-working and positive attitude

Fill out the short application form behind the link, and we will contact you as soon as possible.

http://wirestaff.likeit.fi/advert/8500496

For additional information:

Ada Uusinoka

044 732 4253

ada.uusinoka@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.