POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 21 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

Kannonkosken Osuuspankki on vuonna 1928 perustettu itsenäinen POP Pankki. Vuonna 1997 liityimme POP Pankki -ryhmään. POP Pankki -ryhmä perustettiin vuonna 1997 jatkamaan aidosti itsenäistä ja paikallista osuuspankkitoimintaa jäsentensä ja asiakkaidensa hyväksi.

POP Pankki Kannonkosken toiminta-ajatuksena on tarjota pankki- ja muita rahoituspalveluja asiakaslähtöisesti ja kilpailukykyisesti. Taseemme loppusumma on 61 milj. euroa.

Haemme nyt pysyvään työsuhteeseen 

RAHOITUS- TAI SIJOITUSNEUVOJAA

pääkonttoriimme Kannonkoskelle. Vastaat työssäsi omista nimetyistä asiakkaistasi ja heidän laadukkaasta asiointikokemuksestaan eri kanavissa. Toimit pääasiassa pääkonttorissamme Kannonkoskella, mutta tarvittaessa palvelet myös Kivijärven konttorimme asiakkaita.

Sinulle on kertynyt jo kokemusta pankkityöstä ja haluat myös kehittää jatkuvasti osaamistasi. Tehtävä on monipuolinen painottuen säästämisen ja sijoittamisen asiakasneuvotteluihin. Lopullinen toimenkuva voi määräytyä osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti ja voi sisältää myös rahoitusta. Tehtävä sisältää myös päivittäispalvelujen hoitamista. 

Aikaisempi kokemus pankkialalta ja asiakastyöstä on tehtävässä eduksi, mutta voit olla myös alalle hakeutuva tulevaisuuden osaaja. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja myynnillistä otetta, työ sisältää myös uusasiakashankintaa. 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Arvostamme APV1 -tutkintoa ja toivomme että sinulla on se jo, tai valmius suorittaa se työn ohella.

Tarjoamme sinulle osaavat ja mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja näyttää osaamisesi. 

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja Martti Kankaalta puh 040 700 7754 tai martti.kangas@hrlegal.fi Lähetä CV´si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.1.2022 mennessä linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. 

Osaamisalue: