Talouspäällikkö, Porvoo

Haemme kokenutta taloushallinnon ammattilaista talouspäälliköksi vakituiseen työsuhteeseen. Talouspäällikkö vastaa A-yhtiöihin kuuluvien yhtiöiden talouden suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Talouspäällikkö valmistelee budjetit, huolehtii yhtiön lainoista, valmistelee rakennushankkeiden rahoitukset ja laatii laskelmat talouden seuraamiseksi. Talouspäällikkö on toimitusjohtajan tärkein apu ja johtoryhmän jäsen.

Talouspäällikön apuna työskentelevät kirjanpitäjä, perintää ja reskontraa tekevä kiinteistösihteeri sekä palkanlaskentaa tekevä kiinteistösihteeri. Talouspäällikkö huolehtii talouteen liittyvät viranomaisilmoitukset ja on talouteen liittyvien järjestelmien pääkäyttäjä.

Talouspäällikön on hallittava konsernikirjanpidon tehtävät ja osakeyhtiön kirjanpito ja raportointi. Edellytämme hakijalta myös kiinteistö- tai vastaavan alan tuntemusta ja tehtävään sopivaa koulutusta (tradenomi/KTM) tai muuten osoitettavaa pätevyyttä. 

Tehtävässä pärjää ulospäin suuntautunut ja työtä pelkäämätön henkilö, joka on kiinnostunut kiinteistöjen rakennuttamisesta, omistamisesta ja ylläpidosta. Talouspäällikkö on joustava tiimipelaaja hallinnon henkilöstön joukossa, osaa pitää monet langat käsissään ja sopeutuu muuttuviin tilanteisiin. Eduksi katsotaan ruotsin kielen taito, isännöintiosaaminen ja Visma L7 tai vastaavan toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen. Tehtävän aloitus on vuoden 2022 alussa tai sopimuksen mukaan.

Tarkastamme tehtävään valittavan luottotiedot.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR Legal Services Oy: Tarja Forsblom-Korsi p. 040 147 0489, ma 25.10. klo 10-11, pe 28.10. klo 12-13 ja ti 2.11. klo 13-14.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 4.11.2021. mennessä.

A-yhtiöt tuottaa luotettavia ja osaavia vuokra-asumisen palveluita Porvoossa. Vuokratalokonserni rakennuttaa, vuokraa, isännöi ja huoltaa omistamansa talokohteet ja tarjoaa kodin 3 500 porvoolaiselle. A-yhtiöt on osa Porvoon kaupunkikonsernia ja toteuttaa osaltaan kaupunkikonsernin talouden, asumisen ja ympäristöasioiden tavoitteita. Vuokratalokonserni kehittyy kaupungin kasvun ja muutosten tahdissa ja huomioi sosiaalisen asuttamisen ja arava-asumisen erityisasiat palveluissaan. 

 

Osaamisalue: