Validia Oy syntyi 1.1.2020, kun Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ja Invalidiliiton Kuntoutus Oy fuusioituivat. Uusi Validia toteuttaa asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. www.validia.fi 

Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa Jyväskylän Validia-taloon.  

https://validia.fi/asuminentoimipisteet/jyvaskylan-validia-talo 

Haemme nyt 

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tietoa talosta

Talossa on 51 asuntoa ja lisäksi yksi perheasunnoksi soveltuva asunto. Vuoden 2019 alussa valmistui kaksi uutta, kalustettua asuntoa lyhytaikaiseen asumiseen.

Validialla työelämä ei ole vain rutiineja – asumisesta, pitkästä asiakassuhteesta ja sujuvasta arjesta syntyy elämäntarinoita, jotka koskettavat sekä meitä validialaisia, että asiakkaitamme.

Olet etsimämme henkilö, jos olet jämäkkä ja tiimiäsi tuloksiin kannustava, osallistava esimies. Toimit asiakaskeskeisesti isolla asiakasymmärryksellä sekä johdat yksikköä tuloksellisesti, määrätietoisesti ja laadukkaasti. Kykenet myös pitkäjänteiseen muutosjohtamiseen. Sinulla on oikeanlainen työasenne, edistät hyvän työilmapiirin säilymistä ja aktiivista tekemistä. Mahdollistat myös luovuuden ja olet aidosti läsnä niin asiakas- kuin tiimityöskentelyssä. Olet sitoutunut asiakkaaseen, työyhteisöön ja sen tavoitteisiin. Toimit mielelläsi yhteistyössä eri sidosryhmien ja viranomaisten kanssa.

Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen. Työ on kokopäivätyötä ja raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle. Yksikönpäällikön työ on kokonaan hallinnollinen. Apunasi on kolme tiimiesimiestä. 

Sinulla on sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto (AMK), vähintään 2 vuoden kokemus vammaistyöstä ja vankka kokemus esihenkilötyöstä. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, paineensietokykyä sekä oma-aloitteisen asenteen.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan uudenlaisiin palveluihin, saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn johdon ja työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään ja luomaan uutta toimintakulttuuria ja uusia, yhteisiä toimintatapoja. Meillä keskiössä on hyvä asiakaskokemus ja asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen.

Tehtävässä on sopimuspalkka. Kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Meillä on käytössä vuosittain erikseen vahvistettava tavoitepalkkiojärjestelmä ja tuemme henkilöstömme hyvinvointia liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedulla. 

Hae osaksi Jyväskylän Validia-talon tiimiä viimeistään 17.1.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. 

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Legal Services Oy:ssä Martti Kangas puh. 040 700 7754 tai martti.kangas@hrlegal.fi

Jokaisen tarina on arvokas.

 

Osaamisalue: