Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Rakennusalan tuntiopettaja

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 25.08.2022, 16:00
  • Suljettu 07.09.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Rakennusalan tuntiopettaja

Haemme Ammattiopisto Tavastian Talonrakennusalalle osaavaa ja innostunutta päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 12.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu opiskelijoiden osaamisen kehittäminen ja arviointi erilaisissa oppimisympäristöissä. Avainasemassa ovat työelämäyhteistyö ja sen kehittäminen sekä rakentava yhteistyö eri sidosryhmiemme kanssa, kuten Rikosseuraamuslaitos, TE-keskus jne.

Tehtävä edellyttää vahvaa rakennusalan ymmärtämystä ja opetussuunnitelman käytännön soveltamista. Sinulla on tulityökortti – ja työturvakorttikouluttajan oikeudet.

Tehtävään valitulla henkilöllä on hyvä ohjauksellinen työote, kyky toimia erilaisten oppijoiden kanssa ja taidot toimia digitaalisissa toimintaympäristöissä. Työssäsi tarvitset hyviä yhteistyöverkostoja alan yrityselämään. Työssä menestyminen vaatii valmiutta toimia osana opettajatiimiä sekä myös kykyä itsenäiseen työhön ja oman työn suunnitteluun. Ohjauksessasi on perustutkinnon opiskelijoita sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintotason osaajia.

Arvostamme monipuolista näkemystä ja kokemusta talonrakennusalalta sekä innostunutta otetta opetus-työn kehittämiseen. Etsimme yhteistyökykyistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ammattilaista, jolla on vankka halu olla mukana toiminnassamme ja ajantasainen kokemus talorakennusalan työtehtävistä.

Opetushenkilöstön kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan. Lisäksi edellytämme vähintään talonrakennusalan erikoisammattitutkintoa. Ennen työn aloittamista on esitettävä rikostaustaote siten kuin laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä säädetään (504/2002). Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävän täytössä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut, sekä monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden tehdä tiivistä yhteistyötä alan yritysten kanssa.

HAKEMINEN

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 7.9.2022 kello 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee liittää hakemukseen ja alkuperäiset esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

LISÄTIEDOT 

Koulutuspäällikkö Tero Tuominen, puh. 050 517 1551, tero.tuominen@kktavastia.fi 

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on savuton työpaikka

Osaamisalue: