Lindström

Lindström: Tekstiilihuoltaja / Hämeenlinna

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 16.11.2022, 14:00
  • Suljettu 01.01.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lindström: Tekstiilihuoltaja / Hämeenlinna

Innostutko vauhdikkaasta työympäristöstä? Haluatko työskennellä monipuolisessa tehtävässä yhteen hiileen puhaltavassa tiimissä? Jos kyllä, hienoa!

Etsimme nyt oma-aloitteista ja aktiivista työkaveria liittymään tiimiimme Hämeenlinnan palvelukeskuksen tekstiilihuoltajaksi. Tässä roolissa pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat varaston erinäiset tehtävät, kuten tilausten käsittely, saapuvan tavaran vastaanotto, hyllytys mutta myös tuotannon puolen tehtävät pesu, tarkastus ja pakkaus. Saat monipuolisen työtehtävän ja pääset oppimaan lisää myös työskentelemällä muissa palvelukeskuksemme pesuloissa. Saat tärkeän ja merkittävän roolin osana erinomaisen asiakaskokemuksemme varmistamista.

Sovit tehokkaaseen tiimiimme, jos olet joustava, tiimityötaitoinen ja valmis toimimaan monipuolisesti erilaisissa toiminnoissa. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti myös nopeatempoisessa ympäristössä. Työssä liikutaan paljon, joten hyvä fyysinen kunto on isoksi eduksi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta, vaan opetamme sinulle kaiken tarvittavan. Ompelutaito katsotaan eduksi.

Työturvallisuuden vuoksi edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja suomen kielen perustaitoa. Huomioithan, että tekstiilipölyn vuoksi työ ei sovi allergikolle.  Työ on kaksivuorotyötä. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja työaika on 40h/viikko. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän vastuullisessa perheyrityksessä. Lindströmille kaikki ovat tervetulleita omina itsenään ja kannustamme sinua kehittymään ja ideoimaan. Vastuullisuus ja merkityksellisyys ohjaa kaikkea toimintaamme: välitämme ihmisitä ja maapallosta ja autamme yrityksiä kasvamaan kestävällä tavalla. Kannustava tiimimme, yhteen hiileen puhaltava työkulttuurimme ja kattavat henkilöstöetumme ovat tukenasi työssäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Jokio. Marian tavoitat  puhelimitse 0400204759 tai sähköpostitse maria.jokio@lindstromgroup.com. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 31.12.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on takanaan jo yli 170 vuoden mittainen historia Suomessa. Kokemus ei kuitenkaan tarkoita jämähtämistä menneeseen – tänä päivänä toimimme Suomen lisäksi 22 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. 4500 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea.

Osaamisalue: