Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Järvenpään perhesosiaalityö

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 25.08.2022, 14:00
  • Suljettu 15.09.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Järvenpään perhesosiaalityö

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevien lasten omana työntekijänä toimiminen ja sosiaalityön asiantuntijana toimiminen työryhmässä. Tiimin muut jäsenet ovat työskennelleet pitkään Järvenpään perhesosiaalityössä, joten kollegiaalista tukea on hyvin tarjolla.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia asiakas- ja tiimityön taitoja, kykyä toimia lapsen edun mukaisesti, yhteistyökykyä toimia monialaisissa verkostoissa sekä halua kehittää omaa työtäsi. Käytössämme on ProConsona- asiakastietojärjestelmä, joten sen tuntemus on plussaa. Tehtävän hoitamiseksi arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai perhesosiaalityöstä. Edellytämme laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyyttä (sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 7§, 12§ mukaisesti), kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opiskelijat.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tosin Järvenpään kokoisessa kaupungissa liikkuminen onnistuu hyvin myös polkupyörällä ja käytettävissäsi on myös leasing-autoja. Työpiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla Yhteiskouluntiellä.

Tarjoamme runsaasti merkityksellistä työtä sitoutuneiden ja innostuneiden tiimikaverien kanssa, esimiehen ja tiimin tuen, työntekoa tukevat rakenteet, säännöllisen työnohjauksen ja kilpailukykyisen palkan.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen virkasuhde 31.8.2023 asti. Aloitus sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3842.02 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu linkin Keusoteen sekä rekrytointiprosessiin ja näe virkaan vaadittavat luvat. Avaa Keusoten rekrytointisivu tästä

Lisätiedot antaa perhesosiaalityön esimies Teemu Tiensuu, puh. 050 497 0250, teemu.tiensuu@keusote.fi

Hakuaika päättyy 15.9.2022 klo 14.00. Hakuaikaa jatkettu.

Osaamisalue: