Eezy Oyj

Sähköasentaja Versowood Oy:lle

  • Sijainti Heinola
  • Julkaistu 20.09.2023, 0:00
  • Suljettu 01.10.2023, 23:59

Sähköasentaja Versowood Oy:lle

Versowood Oy

Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa

Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Hankimme puuta sertifioiduista suomalaisista metsistä luontoa kunnioittaen. Puukaupoissa olemme tunnettuja tarkasta tukin katkonnasta ja sahatavaramme laatu on vertaansa vailla.

 

Tehtävänkuvaus:

Haemme nyt rekrytointina sähköasentajaa Versowood Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Sähköasentajana saat työskennellä mielenkiintoisten työtehtävien parissa kehittäen samalla omaa ammattitaitoasi. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa sähkökunnossapidon ja ennakoivan huollon tehtävät sekä käyntivarmuuden ylläpito. Työpaikka sijaitsee Heinolan yksikössä.

 

Odotamme sinulta:

– sähköalan koulutusta

– kykyä huolehtia itsenäisesti sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhausta sekä korjaus- että ennakkohuoltotehtävistä

– kokemusta vastaavista teollisuuden tehtävistä

– mekaanista kunnossapidon osaamista (katsotaan selkeäksi eduksi)

Arvostamme joustavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta, tiimityötaitoja, sekä halua oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä.

Tarjoamme sinulle:

– vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä

– kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan

– mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

 

Muuta:

Versowood Oy tarjoaa sinulle kehittyvän toimintaympäristön liimapuun valmistuksen ytimessä.

Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun olevan valmis aloittamaan nopealla aikataululla.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Lahden Niko Reinikainen, puh. 0403558994 tai niko.reinikainen@eezy.fi

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.