Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Kesätyö koulunkäynninohjaajana vammaispalveluissa

  • Sijainti Kaarina
  • Julkaistu 04.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 23:59
  • 31.03.2024, 23:59

Kesätyö koulunkäynninohjaajana vammaispalveluissa

Kesätyö koulunkäynninohjaajana vammaispalveluissa, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Kaarina

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, opiskelija, tai alasta kiinnostunut, liity nyt #hyvintekijöihin ja tule kesätöihin Varsinais-Suomen hyvinvointialueen vammaispalveluihin. Odotamme sinua työkaveriksemme useassa yksikössä koko Varsinais-Suomen alueella – kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Vietä oppimisen kesä ja tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä varsinaissuomalaisten hyvinvoinnin parhaaksi!

Tehtävä

Etsimme kesäkerhoihin koulunkäynninohjaajia koululaisten loma-ajan toimintaan. Kesäkerhoihin osallistuvat lapset ja nuoret ovat vammaispalveluiden asiakkaita. Työtehtäviin kuuluvat vammaispalveluiden lasten loma-ajan toiminnan suunnittelu ja toteutus sisältäen lasten turvallisen hoidon ja huolenpidon. Hoito sisältää lasten avustamista arkipäivän toiminnoissa, kuten ruokailuissa ja wc-käynneissä, sekä jonkin verran hoitotoimenpiteitä. Näihin kaikkiin työtehtäviin perehdytetään. Toiminnassa tuetaan lasten yksilöllisiä tarpeita ja pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mm. askartelutoimintaa, leikkituokioita sekä pieniä retkiä lähialueille. Toiminnassa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi sekä saat tukea työkavereilta.

Työ on päivätyötä arkipäivisin ja työaika sijoittuu pääosin 7-16.30 väliselle ajalle, noudatamme keskimääräistä yleistyöaikaa. Yleensä kesäkerhomme ovat avoinna kesäkuussa neljä viikkoa ja elokuussa viikon.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjolla on mielenkiintoinen ja värikäs kesä. Saat kokemusta vammaispalveluiden koululaisten kanssa työskentelystä, hoitotoimenpiteistä sekä erilaisista kommunikointikeinoista. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään sekä iloisen, innostavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön, joka auttaa ja tukee aina tarvittaessa.

Mikäli et pelkää suuria tunteita, lämpimiä halauksia ja nopeasti muuttuvia tilanteita, hae mukaan iloiseen ja innostavaan joukkoomme.

Mitä toivomme sinulta

Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, lasten erityistarpeiden huomioimista, joustavaa asennetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemus, esim. sote-alan koulutus tai koulunkäynninohjaaja. Huomioimme myös alojen opiskelijat. Vaikka arvostamme koulutusta, on tärkeintä oikea asenne. Kannattaa siis hakea, vaikka soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta ei vielä olisikaan.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistat itsesi näitä ominaisuuksia ja haluat liittyä kesäksi joukkoomme, jätä hakemus mahdollisimman pian! Täytämme kesätyöpaikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Odotamme innolla hakemustasi!

Palkkaus:Kiinteä palkka, SOTE-sopimus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:rekrytointi@varha.fi
www.varha.fi/kesätyot

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: