Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sosiaaliohjaaja: arjen tukipalvelut (omaishoidon tuki), Joensuu; määräaikainen (id7646)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 31.05.2023, 9:00
  • Suljettu 15.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaaliohjaaja: arjen tukipalvelut (omaishoidon tuki), Joensuu; määräaikainen (id7646)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 14.6.2023 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN VIRKAAN

Sosiaaliohjaajaa

Arjen tukipalveluihin, omaishoidon tuen palveluihin 1.7. – 30.12.2023 väliselle ajalle
 

Tehtävänkuvaus

Haemme sosiaaliohjaajaa keskiselle alueelle, toimipaikkana ja -alueena on Joensuun alue. Työpiste sijaitsee Joensuussa. Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain myös etätyönä sovitun mukaisesti.

Omaishoidon tuen avulla pyritään mahdollistamaan vanhuksen, vammaisen tai sairaan henkilön hoidon ja huolenpidon järjestämistä kotioloissa omaisen tai muun hoidettavalle läheisen henkilön avulla. Omaishoidon tuki on kokonaisuus, joka muodostuu omaishoitajalle maksettavasta hoitopalkkiosta, tuesta ja lakisääteisestä vapaasta sekä omaishoitoa tukevista palveluista.

Ikäalueen omaishoidon tuen sosiaaliohjaaja arvioi ja käsittelee omaishoidon tukeen liittyviä tehtäviä. Työnkuvaan liittyvät keskeisenä osana kotikäyntinä tehtävät palvelutarpeen arvioinnit, palvelusuunnitelmien tekeminen ja päivittäminen, omaishoidon tuen päätöksiin liittyvä valmistelu sekä omaishoitoperheen omatyöntekijänä toimiminen. Päätöksenteko tehdään keskitetysti omais -ja perhehoitokeskuksen toimesta. Työnkuvaan liittyy myös muiden mahdollisten ikäalueen sosiaalipalveluiden palvelutarpeenarviointi, päätöksenteko, sekä tiivis yhteistyö eri tahojen kanssa

Työ edellyttää itseohjautuvuutta, päätöksentekokykyä, hyviä pari-, tiimi- ja verkostotyön taitoja sekä kirjallisen ilmaisun taitoa. Kehittämismyönteisyys sekä sosiaalihuollon palvelujen tuntemus katsotaan eduksi. Onhan sinulla käytössä auto, koska sitä tarvitaan viranhoidossa.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tai geronomin tehtävissä.  

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2903, 79 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 1.7.2023, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävässä on koeaika kolme kuukautta.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Tero Härkönen, puh. 013 330 7123 

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 31.5.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: