RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Pyöräkoneenkuljettaja Varkauteen

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 29.08.2023, 0:00
  • Suljettu 15.10.2023, 0:00

Pyöräkoneenkuljettaja Varkauteen

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen pyöräkoneenkuljettajaa lastaus- ja siirtotyöhön tehdasalueelle. 

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja tunnollinen tiimipelaaja, jolla on hyvä työasenne ja halu oppia uutta. Toivomme myös hakijalla olevan jo hieman kokemusta pyöräkoneen kuljettamisesta. Tehtäviin perehdytetään.

Työturvallisuuskortti sekä ajokortti on vaaditaan. 

Työ on 2-vuorotyötä, välillä myös viikonloppuisin, joten valmius vuorotyöhön löydyttävä.

Tarjolla on kokoaikainen määräaikainen työsuhde alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon asiakasyrityksen työntekijänä.

Haethan työtä pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: