JIK ky

Lähihoitajan toimi, JIK ky, Rekrytointi ja varahenkilöstö, kotiyksikkönä Jalasjärven kuntoutus

  • Sijainti Jalasjärvi
  • Julkaistu 10.11.2022, 12:00
  • Suljettu 28.11.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitajan toimi, JIK ky, Rekrytointi ja varahenkilöstö, kotiyksikkönä Jalasjärven kuntoutus

                                                                                                     

Lähihoitajan toimi, JIK ky, Rekrytointi ja varahenkilöstö, kotiyksikkönä Jalasjärven kuntoutusyksikkö

Alkusijoituspaikka: JIK ky, Rekrytointi ja varahenkilöstö

Haemme lähihoitajaa Rekrytointi ja varahenkilöstöön 5.12.2022 alkaen, kotiyksikkönä on Jalasjärven kuntoutusyksikkö.

Kuntoutusyksikkö on 20- paikkainen koko JIK:n alueen kuntoutuspotilaita hoitava yksikkö. Hoitotyötä tehdään moniammatillisessa tiimissä ja yksikössä työskentelee 2 fysioterapeuttia. Potilaita tulee yksikköön akuuttiyksiköistä, lääkärin vastaanotolta ja erikoissairaanhoidosta. 

Kelpoisuusehdot: Sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi alan ammatillinen tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen. Lisäksi arvostamme kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta akuuttihoitotyöstä. 

Varahenkilöstöön valittavalta edellytetään joustavuutta työvuorojen vaihtamiseen sekä mahdollisuutta siirtyä työyksiköstä toiseen (oman auton käyttömahdollisuus). Varahenkilöstö palkataan vakituiseen työsuhteeseen. Viikkotyöaika on 38,25 t.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa oppii paljon uutta. Meillä on kannustava ja iloinen työyhteisö. 

Työn aloitus 5.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Toimen palkkaus määräytyy Sote – sopimuksen mukaan. Viikkotyöaika on palvelussuhteen alussa 38,25 h. Työ on kolmivuorotyötä. Koeaika on 6 kk. Valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVe – lääkehoidon opinnot. JIK ky on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa https://www.jikky.fi/rekry. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Tiedustelut: Rekrytointi ja varahenkilöstöyksikön oh Päivi Ropponen, puh. 044 4525578, paivi.ropponen@jikky.fi tai Jalasjärven kuntoutusyksikön oh Kari Pöntinen, puh. 0400-825092, kari.pontinen@jikky.fi                           

Hakuaika päättyy: 28.11.2022 klo 14.00

                                                                                             

JIK ky on Ilmajoen kunnan sekä Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon, ympäristöterveydenhuollon sekä Kurikan sosiaalihuollon palveluja. Palvelemme 33 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee yli 1000 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista. 

Osaamisalue: