Palmia Oy

Vartija suurlähetystökohteeseen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.08.2023, 15:00
  • Suljettu 31.08.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vartija suurlähetystökohteeseen

Sinä turvallisuusalan ammattilainen, kiinnostaako työ toisen valtion diplomaattisessa edustajalaitoksessa? Meillä Palmian turvallisuuspalveluissa voisi olla loisto työ juuri sinulle! Etsimme vartijaa suurlähetystökohteeseen pääkaupunkiseudun alueelle.

Työtehtävät

Suurlähetystön vartijana työskentelet korkean turvallisuustason toimintaympäristössä. Olet tärkeässä osassa kohteen päivittäisen turvallisuuden varmistamisessa ja hyvän asiakaspalvelukokemuksen tuottamisessa. Työviikkosi aikana ehdit tehdä esimerkiksi kulunvalvontaa, kameravalvontaa, vartiointikierroksia tai henkilöiden ja tavaroiden turvatarkastuksia.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja tarjoamme mahdollisuuden tehdä joustavasti työvuoroja niin virka-aikaan kuin iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Kohde sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Millaista tyyppiä etsimme?

Tämä tehtävä on kuin tehty sinulle, mikäli sinulla on voimassa oleva vartijakortti, aiempaa kokemusta vartiointialan työtehtävistä mielellään jo useamman vuoden ajalta, roimasti asiakaspalveluasennetta ja kielitaitoa. Työarjessasi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Jos omaat vielä hyvän paineensietokyvyn ja oma-aloitteisuuttakaan ei puutu, sovit tehtävään erinomaisesti.

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy vartijan voimankäyttökoulutukset ja kokemusta turvatarkastuksesta. Koulutamme kuitenkin tarpeen mukaan kohteiden vaatimusten mukaiset koulutukset.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn.  Sinua odottavat meillä ammattitaitoiset ja rennot työkaverit. Pääset osaksi osaavaa porukkaa, jossa vastuusi ja työnkuvasi kehittyvät yhdessä osaamisesi rinnalla.

Palkkasi perustuu meillä  AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa saat turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 40 %.  Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Jorma Hintsala 0406129028.

Voit myös tutustua meihin tarkemmin tsekkaamalla Työnantajalupauksemme sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.