Wirestaff Oy

Pikahaku! Tuotantotyöntekijöitä

  • Sijainti Ylöjärvi
  • Julkaistu 26.08.2022, 10:00
  • Suljettu 31.08.2022, 23:59

Pikahaku! Tuotantotyöntekijöitä

PIKAHAKU! 

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja oppimishaluisia TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Ylöjärvelle. 

TYÖNKUVA

Työtehtäviin kuuluu hydrauliikkaletkujen kokoonpanoa ja asennusta. Hydrauliikkaletkujen asennustyöhön kuuluu myös letkujen sahaus, liitinten asennus sekä puhdistustoimenpiteet (mm. harjauksilla ja paineilmalla). Työ saattaa välillä sisältää myös ns. kittausta, eli hydrauliikkaletkujen tarroitusta, hyllytystä sekä pakkausta.

ODOTAMME SINULTA

Koulutusta ja aikaisempaa kokemusta enemmän arvostamme hyvää asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta! Olet oma-aloitteinen ja ahkera, etkä pelkää fyysistä työtä (kyseessä on seisomatyö). Letkumateriaalista johtuen sinulla ei saa olla kumiallegiaa. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus on tietysti aina plussaa, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Saat työhön kattavan perehdytyksen! Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. 

Töitä tehdään pääasiassa arkisin kahdessa vuorossa (aamuviikot ma-pe klo 6-14, iltaviikot ma-to klo 14-00). Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä alkaa 4-6kk määräaikaisuudella Wiren kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakmeuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Jani Rajala, jani.rajala@wirestaff.fi, 0403075205

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.