Servica Oy

Ruokapalvelutyöntekijä Pielaveden tuotantokeittiöön

  • Sijainti Pielavesi
  • Julkaistu 07.09.2023, 9:00
  • Suljettu 25.09.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ruokapalvelutyöntekijä Pielaveden tuotantokeittiöön

Servica Oy on tunnettu toimija sekä hyvä arjen kumppani. Servica toimii Pohjois-Savon hyvinvointialueella ja kunnissa tuottaen asiakkaille luotettavasti laadukkaita ja kustannustehokkaita arjen tukipalveluita. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista. Meitä servicalaisia on jo 1800 oman alan ammattilaista – olisitko sinä meidän seuraava työkaveri?

Haemme nyt ruokapalvelutyöntekijää Pielaveden tuotantokeittiöön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä ja vuorot ajoittuvat MA-SU klo 6–17.00 välille. Työaika on 38,25 h/viikko. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Pielaveden tuotantokeittiön on otettu käyttöön vuonna 2017 ja asiakaskunta koostuu varhaiskasvatuksen-, koulujen- ja hyvinvointialueen asiakkaista sekä kotipalveluaterioista nauttivista henkilöistä. Lounaita valmistetaan päivittäin noin 800 kappaletta, jonka lisäksi aamupalan, päivällisen ja iltapalan valmistus kuuluu osaksi keittiön arkea.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia keittiötehtäviä mm. pienimuotoista ruuan valmistusta esim. aterialisäkkeiden, salaattien ja jälkiruokien valmistusta sekä lounaslinjaston hoitoa. Lisäksi vastaat yhdessä työkavereiden kanssa astiahuollosta ja pidät huolen omavalvonnasta sekä keittiön ja varastojen hygieniasta. Työssä käytetään päivittäin mm. Aromi -tuotannonohjausjärjestelmää.

Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyy joku ruokapalvelualan perustutkinto (esim. catering-alan perustutkinto), mutta myös aiempi työkokemus keittiö- tai ruokapalvelutehtävistä riittää. Meille on tärkeää, että sinulla on reipas ja positiivinen asenne, tykkäät tehdä töitä porukalla ja haluat omalta osaltasi olla arjen paras kumppani. Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Osaaminen ja kokemus erityisruokavalioista katsotaan eduksi. Tehtävään edellytämme riittävää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Palkkaus on AVAINTESin mukainen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen ja kannustavan työilmapiirin. Servica pitää myös huolta työntekijöistä ja tarjoaa laajat työterveyspalvelut sekä ePassi, jonka avulla voi nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointia. Nykyisten työehtosopimustemme vuosilomaetuudet ovat myös työmarkkinoiden parhaita. Servicalaisena saat myös alennuksia kuntosaleista ja erikoisliikkeistä. Servica on vastuullinen ja vakaavarainen in-house organisaatio, jonka suurimmat omistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki.

Tule mukaan huippuporukkaan ja laita meille hakemus. Me odotamme sitä! Haastattelemme hakijoita joustavasti jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan tekijän osuessa kohdalle.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, ruokapalvelupäällikkö Janne Maksimainen juttelee mielellään kanssasi lisää. Jannen tavoitat numerosta 044 4260 048.

Osaamisalue:

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.